Straatstenen

De goedkoopste en mooiste sierbestrating vindt u voordelig online bij 123sierbestrating.nl met een zeer snelle levering direct vanaf de fabriek Kijlstra en Excluton!

Betontegels
Betonklinkers
Aanbieding betontegels

Straatstenen

Bij 123sierbestrating kunt u straatstenen kopen. We hebben een assortiment straatstenen beschikbaar in verschillende maten en vormen. Met straatstenen kunt u verschillende buitenruimtes inrichten. Denk aan een tuin terras, oprit voor uw auto of een pad in de tuin. Straatstenen zijn hier perfect voor. Door de dikte van straatstenen kunnen ze veel gewicht dragen. Dit maakt ze geschikt voor heel veel soorten doeleinden. 123sierbestrating biedt straatstenen in verschillende kleuren en maten aan. Kijk snel naar ons aanbod om te weten welke straatsteen bij jou past.

Verschillende soorten straatstenen

Klinkers zijn beschikbaar in verschillende soorten stenen. Deze hebben allemaal verschillende kwaliteiten, maar kunnen ook gecombineerd worden voor een speels effect. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste soort bestrating. De meest gekozen materialen zijn beton bestrating en gebakken klinkers. Betonklinkers worden gemaakt van cement, grind en zand. Gebakken klinkers worden gemaakt van klei. Gebakken klinkers zijn duurder en gaan langer mee dan betonklinkers.

Straatsteen verbanden

Straatstenen kunnen op heel veel verschillende manieren worden gelegd. Het verband waarin straatwerk wordt gelegd wordt bepaald aan de hand van welk aanzicht je wilt en wat de samenhang met elkaar moet zijn. De samenhang moet stabiel zijn en de kunst is zo min mogelijk stenen te gebruiken. De meest voorkomende verbanden bij gebakken stenen zijn halfsteenverband, elleboogverband, keperverband en blokverband.

Bij een halfsteenverband staan de lagen haaks op elkaar en verspringt de rij telkens een halve steen. Dit kan snel gelegd worden en is meestal het geval op straat.
Bij een keperverband staan stenen een kwartslag van elkaar. De stenen worden als een visgraat gelegd. De keperverband wordt geprezen om ze stabiliteit en ligt 45 graden ten opzichte van de as van de weg. Een elleboogverband lijkt op een keperverband. De manier van leggen is hetzelfde maar de richting van de stenen is die van de straat. Dit verband is niet heel erg geschikt voor rijwegen. Ze worden vaker gebruikt bij parkeerplekken.
Blokverbanden worden in twee stuks naast elkaar gelegd als een vierkant. Dit is makkelijk te leggen op rechte wegen en wordt regelmatig als tijdelijke optie gebruikt. Dit zorgt voor een strakke bestrating.

Service van 123sierbestrating

Straatstenen koop je bij 123sierbestrating. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld gebakken bestrating? We hebben al jaren ervaring, daarom kunnen onze experts u voorzien van het beste advies in elke situatie en regelen we een snelle levering. Wees dus niet bang voor vragen en contact ons. Bij vragen of een offerte aanvraag staat onze klantenservice altijd klaar! Bekijk ook onze veel gestelde vragen en de algemene voorwaarden. We zijn de bestratingsspecialist. Dit betekent dat naast straatstenen we nog veel meer producten hebben. Bekijk ons betontegels, tuintegels, getrommelde sierbestrating, keramische tegels, stapelblokken, zand en grind! Naast deze opties hebben we natuurlijk nog meer in onze online shop. Bestrating online bestellen, doe je bij 123sierbestrating!

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt 123sierbestrating.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top