123tuinschuttingen
voor bijpassende tuinschuttingen

stoeptegels

De goedkoopste en mooiste sierbestrating vindt u voordelig online bij 123sierbestrating.nl met een zeer snelle levering direct vanaf de fabriek Kijlstra en Excluton!

Tekst 1
Tekst 2
Tekst 3

Stoeptegels 30x30

De ouderwetse stoeptegels, ook wel betontegels, straattegels of tuintegels genoemd, worden vaak gebruikt voor een terras, looppaden of een oprit. De stoeptegel ook wel trottoirtegel genoemd is gemaakt van beton, dit is een mengsel van cement, grind en water. De stoeptegel is een oerdegelijke tegel, die onverwoestbaar is. Door de gladde bovenzijde en de hardheid van het materiaal gaan de tegels erg lang mee. De stoeptegels hebben een standaard formaat van 30x30 of 30x15 en zijn verkrijgbaar in diverse diktes. Voor een strak modern oppervlak leg je de stoeptegels recht. zodat de naden op elkaar aan sluiten. Wilt u een speelser accent, dan kunt u de tegels ook in halfsteensverband leggen. De stoeptegels 30x30 zijn te bestellen in de kleuren grijs, antraciet en rood. De stoeptegels 15x30 zijn te bestellen enkel in de kleur grijs.Stoeptegels kopen

Wilt u stoeptegels kopen? neem dan een kijkje in onze webshop. Bij 123sierbestrating vindt u namelijk een ruime keuze aan goedkope stoeptegels. Wij verkopen stoeptegels van de merken Kijlstra en Excluton. Deze fabrikanten staan bekend om hun  kwaliteitsproducten, wij zijn dan ook trots dat wij deze producten aan u kunnen aanbieden. Indien u uw bestelling plaatst voor stoeptegels, dan kunnen wij  ervoor zorgen dat deze binnen 7 werkdagen bij u thuis voor de deur wordt afgeleverd. Naast een snelle levering heeft 123sierbestrating  regelmatig acties voor wat betreft de verzendkosten, houdt deze dan ook goed in de gaten. Wacht niet langer en ga aan de slag met het vernieuwen van uw tuin of terras!

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt 123Sierbestrating.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
To Top