Koppelstones

De goedkoopste en mooiste sierbestrating vindt u voordelig online bij 123sierbestrating.nl met een zeer snelle levering direct vanaf de fabriek Kijlstra en Excluton!

Wat zijn Koppelstones?

Koppelstones zijn een veelgebruikte bestrating in Nederland, je ziet ze dan ook in veel tuinen terugkomen. Koppelstones ook wel Abbeystones genoemd zijn  gemaakt van getrommeld beton, wat betekent dat de stenen na productie kunstmatig zijn bewerkt, waardoor ze een vintage look hebben gekregen.  De vorm is vaak vierkant, maar ook in een rechthoekig formaat zijn ze te koop. De koppelstone onderscheidt zich ten opzichte van andere sierbestrating doordat deze steen duurzaam is, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig. Koppelstones zijn namelijk verkrijgbaar in handzame formaten waarmee je gemakkelijk een oprit, terras, slingerpaadjes of zelfs cirkels kunt creëren. Met koppelstones is eigenlijk altijd een prachtig resultaat te realiseren.

Koppelstones een unieke steen

Zoals net al aangegeven zijn Koppelstones verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Afhankelijk van het doel kies je het formaat, want voor bijvoorbeeld een oprit moet de steen minimaal 6 cm dik zijn, voor een terras of looppad is 5cm voldoende. Met Koppelstones kan je eindeloos variëren, zowel in kleur als in legpatronen. Elk legpatroon heeft weer zijn eigen unieke uitstraling. Zo kan je koppelstones in wildverband, blokverband, elleboogverband of halfsteensverband leggen. Wat betreft het kiezen van kleur, kan dat nog best een lastige klus zijn, want er zijn vele kleuren in het aanbod. Je ziet het met Koppelstones kunt u alle kanten op! 

Koppelstones van topkwaliteit!

De koppelstones die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit, wij leveren deze rechtstreeks vanaf de fabrieken Excluton en Kijlstra. Beide leveranciers staan bekend om hun hoge kwaliteit aan sierbestrating. Omdat wij direct vanaf de fabriek leveren kunt u bij ons Koppelstones kopen tegen voordelige tarieven en gunstige transportkosten. Voor goedkope Koppelstones moet u dus bij 123sierbestrating zijn! Wilt u de Koppelstones in het echt bekijken, dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Abcoude. Wellicht heeft u nog andere producten nodig voor uw tuin en doet u hier nog meer inspiratie op. Bij 123sierbestrating kunt u namelijk ook terecht voor tuintegels, grind, zand, opsluitbanden, tuinhout en nog veel meer. Bekijk het gehele assortiment op 123sierbestrating.nl en laat u verrassen door alle mogelijkheden!

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt 123sierbestrating.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top