Kijlstra bestrating

Kijlstra sierbestrating koopt online u bij 123sierbestrating.Tegen de laagste prijs garantie snel geleverd en uitsluitend A kwaliteit.

Optimaal tuingenot met Kijlstra bestrating

Wilt u optimaal kunnen genieten in uw tuin? Bij 123Sierbestrating merken we dat er steeds meer waarde wordt gehecht aan de tuin. We zien dat er meer tijd wordt doorgebracht in de tuin en dat het ook steeds meer wordt gezien als een verlengstuk van de woonomgeving. Om het optimale tuingenot naar boven te kunnen halen willen we u graag wijzen op de producten van Kijlstra bestrating. Kijlstra Bestrating is marktleider in Nederland in het produceren van stenen, klinkers, tegels, (sier)bestrating.

De inspiratie van Kijlstra bestrating

U brengt graag tijd door in uw tuin. De tuin die u de gewenste rust, comfort, en inspiratie biedt. De tuin die altijd met de tijd meegaat en er steeds anders uitziet, afhankelijk van welk seizoen het is. Deze principes staan centraal in de collectie van Kijlstra bestrating. De stenen behoren aan te sluiten op de tuin waarin u leeft. Om deze redenen hebben vier bijzondere plekken op aarde voor de nodige inspiratie gezorgd: Sawa, New York, Peru en Florence. Vier bijzondere plekken die elk een eigen karakter hebben en een eigen sfeer oproepen. Welke plek past het beste bij uw tuin?

Een steentje bijdragen aan het milieu

De collectie is ontwikkeld met de inspiratie van vier bijzondere plekken en het gebruik van milieuvriendelijke producten en processen. De producten van Kijlstra bestrating onderscheiden zich hiermee van andere aanbieders. Gehoopt wordt dan ook dat andere aanbieders dit voorbeeld zullen volgen. Zo wordt er ook echt een steentje bijgedragen aan het milieu. We wijzen u daarom graag op bijvoorbeeld de siertegels, keramische tegels, en Oud-Hollandse tegels van Kijlstra bestrating.

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt 123sierbestrating.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top