Excluton bestrating

De goedkoopste en mooiste sierbestrating vindt u voordelig online bij 123sierbestrating.nl met een zeer snelle levering direct vanaf de fabriek Kijlstra en Excluton!

Excluton

Een tuin is een verlengstuk van uw huis en er wordt steeds meer waarde gehecht aan de tuin. Bij 123 sierbestrating merken we dat er steeds meer tijd wordt doorgebracht in de tuin en om dit tuingenot te verbeteren willen wij u graag wijzen op de exclusieve producten van Excluton. 123sierbestrating streeft het doel na om alleen duurzame kwaliteitsproducten te leveren. Dit betekent dat wij alleen werken met leveranciers die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Excluton is producent die aan deze eis voldoet. Deze producent van betonnen bestratingsproducten, biedt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten, die ook nog eens aan de hedendaagse duurzaamheidseisen voldoen. Excluton is een bedrijf van Nederlandse bodem, de fabriek is gelegen in Druten en is de grootste beton producent van Nederland.

Duurzaamheid

Om in te spelen op de overheidseisen die worden gesteld aan duurzaam inkopen, besteedt Excluton veel aandacht aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke bestratingsproducten. De inspanningen op het gebied van duurzaamheid heeft uiteindelijk geresulteerd in een productcertificaat op zilverniveau. Excluton heeft dit certificaat voor innovatie en duurzaamheid als eerste in Europa mogen ontvangen, waar ze dus erg trots op zijn.

Assortiment

Het assortiment van Excluton is zeer uitgebreid. Bij 123 sierbestrating kunt u terecht voor het gehele assortiment van Excluton. Het assortiment bestaat onder andere uit: getrommelde bestrating of strakke bestrating, betonklinkers, betontegels, nabehandelde bestrating, keramische tegels, stapelblokken en muurelementen, opsluitbanden of siergrind, er is altijd een passende keuze te maken. Dagelijks wordt er met aandacht, door meer dan 130 medewerkers, bij Excluton gewerkt aan de productie van deze producten.
123sierbestrating en excluton producten
123sierbestrating is trots om de producten van Excluton aan te kunnen bieden. Binnen 7 werkdagen kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling bij u voor de deur wordt afgeleverd. Bovendien zijn de verzendkosten gunstig, boven de €800,- rekenen wij zelfs geen verzendkosten. Naast een snelle levering kunt u ook rekenen op een gerichte klantenservice. Voor het wel of niet slagen van uw tuinwens is het bepalend, dat u de juiste keuzes maakt. 123sierbestrating kan u hierin persoonlijk adviseren. Bent u toe aan een nieuwe tuin , dan nodigen wij u graag uit om de producten van Excluton te bekijken in de webshop. Ook kunt u terecht in de showroom , hier kunt u de producten met de eigen ogen bekijken. Wij staan voor u klaar met onze professionele kennis, dus wacht niet langer en ga aan de slag met het vernieuwen van uw tuin of terras!!
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt 123sierbestrating.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top