9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Scroll voor meer

Bestrating aanleggen

Zelf een terras, oprit of tuinpad aanleggen scheelt enorm in de kosten en is prima te doen met behulp van het stappenplan op onze website. Op deze pagina lees je wat er allemaal bij komt kijken en waar je rekening mee moet houden.

Ontwerp

Een goed ontwerp is de basis van een mooie tuin. Neem altijd eerst de maten goed op. Maak een tekening op schaal en vergeet niet om (tuin)deuren, regenpijpen en afvoerputjes erin te verwerken. Hou ook rekening met de breedte en diepte van het tuinoppervlak en de ligging in relatie tot de zon voor het aanleggen van een zonnig terras. Ondiepe en smalle tuinen geef je bijvoorbeeld een ruimer aanzicht door hoogteverschillen aan te brengen met borders of zijwanden van stapelstenen.

Stenen en tegels kiezen

Op onze website staan afbeeldingen van alle soorten en maten tegels en stenen die we aanbieden. Kijk welke stenen het meeste aanspreken. Voor alle smaken wat wils; voor een natuurlijke uitstraling hebben we mooie natuurstenen. Voor een meer industriële look en feel hebben we ook betontegels. Belangrijkste is dat u er een goed gevoel bij hebt, dus neem de tijd. Het mooiste is als de sfeer van de tuin past bij de stijl van het interieur.

Legverbanden

Een legverband is de manier waarop stenen ten opzichte van elkaar worden gelegd. De sfeer van een terras wordt daar mede door bepaald. Er zijn een aantal verschillende opties met uiteenlopende resultaten:

blokverband

wildverband

banenverband

excluton verwerkingsadviezen

Excluton

Een tuin is een verlengstuk van uw huis en er wordt steeds meer waarde gehecht aan de tuin. Bij 123 sierbestrating merken we dat er steeds meer tijd wordt doorgebracht in de tuin en om dit tuingenot te verbeteren willen wij u graag wijzen op de exclusieve producten van Excluton. 123sierbestrating streeft het doel na om alleen duurzame kwaliteitsproducten te leveren. Dit betekent dat wij alleen werken met leveranciers die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Excluton is producent die aan deze eis voldoet. Deze producent van betonnen bestratingsproducten, biedt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten, die ook nog eens aan de hedendaagse duurzaamheidseisen voldoen. Excluton is een bedrijf van Nederlandse bodem, de fabriek is gelegen in Druten en is de grootste beton producent van Nederland.

Duurzaamheid

Om in te spelen op de overheidseisen die worden gesteld aan duurzaam inkopen, besteedt Excluton veel aandacht aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke bestratingsproducten. De inspanningen op het gebied van duurzaamheid heeft uiteindelijk geresulteerd in een productcertificaat op zilverniveau. Excluton heeft dit certificaat voor innovatie en duurzaamheid als eerste in Europa mogen ontvangen, waar ze dus erg trots op zijn.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)