9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu

Wilt u in Utrecht keramische tuintegels kopen?

Wie hoge kwaliteit en een scherpe prijs zoekt moet dan bij de webwinkel 123sierbestrating.nl zijn. In onze showroom in Abcoude vindt u precies wat u zoekt om dichtbij Utrecht keramische tuintegels uit te zoeken. Uiteraard bezorgen wij als webshop uw tegels bij u thuis. Boven een bepaalde hoeveelheid hoeft u zelfs geen transportkosten te betalen voor uw keramische tuintegels naar Utrecht!

Keramische tegels voor de tuin of andere buitenlocaties zijn nog vrij nieuw. Door technische aanpassingen van de laatste jaren zijn ze inmiddels een goed alternatief voor beton of natuursteen in uw tuin. Keramische tuintegels zijn voor u in Utrecht een uitgekiende combinatie van klei, zand en kleurstoffen. Hierop kan na het bakproces heel gemakkelijk een print worden aangebracht. Ook benaderen sommige modellen de uitstraling van het zo geliefde natuursteen.

Keramische tuintegels in Utrecht: online kopen is lekker voordelig!

Wie zelf keramische tuintegels bij zijn huis in Utrecht plaatst kan veel geld besparen. Aan de hand van filmpjes op YouTube kunt u zien dat elke doe-het-zelver dit kan. Eerst bereidt u de ondergrond voor. Daarna maakt u goede mortel aan en legt en voegt u de tegels nauwkeurig.

In deze webshop vindt u tientallen types keramische tuintegels, dus uw smaak zit er ongetwijfeld bij. Woont u in de provincie Utrecht woont en wilt u zich oriënteren op keramische tuintegels? Bezoek dan onze uitgebreide showroom in het Gooi. Zo kunt u een verantwoorde keuze maken en een beroep doen op onze deskundige verkoopadviseurs.

Het kopen van keramische tuintegels nabij Utrecht kan via de online winkel snel, veilig en altijd betaalbaar. Maak bij het bestellen handig gebruik van het menu om snel uw selectie te verfijnen. Selecteer op het gewenste merk, de afmeting, de dikte en de kleur. Wij hanteren een laagste-prijsgarantie. Als u aantoonbaar onze merktegels ergens anders voordeliger ziet, passen wij onze prijs aan.

Keramische tuintegels hebben vele voordelen

Keramische tuintegels gaan gepaard met diverse voordelen. De nieuwste generatie is vorstbestendig. Ook zijn ze kleurvast en vergen ze door hun coating zeer weinig onderhoud. U bent dus verlost van de altijd terugkerende groene aanslag. Er is dankzij een antislipmechanisme nauwelijks kans op uitglijden. Ook zijn de tegels kraswerend en slijtvast. De tegels buigen niet en trekken niet krom. Kortom, ze zijn oerdegelijk. Afhankelijk van het model hebben ze vaak een natuurlijke uitstraling. Ook kunt u ze zowel buiten als binnen plaatsen. De tegels zijn gerectificeerd, oftewel volledig maatvast.

Wij bieden u alles dat komt kijken bij de aanleg van een mooi terras. Voorbeelden hiervan zijn keramische tegels, betontegels en sierbestrating. In deze webshop voor tegels voeren wij de A-merken Excluton, Kijlstra en Michel Oprey & Beisterveld. U zult er dus nog lang plezier van hebben!

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)