9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu

Wilt u keramische tuintegels in Amsterdam kopen van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs?

U bent aan het juiste adres bij webshop 123sierbestrating.nl. Om dichtbij Amsterdam keramische tuintegels uit te zoeken treft u in onze showroom in Abcoude precies wat u zoekt. Natuurlijk bezorgen wij als online tegelwinkel uw bestelling bij u thuis. Boven een bepaalde hoeveelheid vervallen zelfs de kosten voor vervoer van uw keramische tuintegels in Amsterdam!

Keramische tuintegels zijn een nog vrij nieuw fenomeen. Door innovaties zijn deze tegels inmiddels een mooi alternatief voor betontegels in uw tuin. Keramische tuintegels voor u in Amsterdam zijn een bijzondere combinatie van klei, zand en kleurstoffen. Na het bakproces kan op deze tegels dan ook nog eens heel goed een print worden aangebracht. Ook benaderen bepaalde tegeltypes de uitstraling van het populaire natuursteen.

Keramische tuintegels Amsterdam: regel het online!

Zelf keramische tuintegels leggen bij u in Amsterdam kan u veel geld besparen. Op deze site of via YouTube vindt u goede tips voor de doe-het-zelver die tegels wil zetten. Een kwestie van de juiste vlakke ondergrond, de goede mortel aanmaken en het netjes plaatsen en voegen van de tegels.

In deze online winkel vindt u een groot aantal keramische tuintegels, dus vast ook eentje naar uw voorkeur. Als u in Amsterdam woont en keramische tuintegels wilt kopen, overweeg dan een bezoekje aan onze showroom. Deze bevindt zich in Abcoude. U kunt alle tegels bekijken en weet dan zeker dat u een goede keuze maakt. Onder meer omdat u met eigen ogen dan de kleur kunt zien. Ook kunt u uiteraard gratis hulp en advies verwachten van ons deskundige personeel.

Keramische tuintegels kopen in Amsterdam kan via de webwinkel lekker snel en veilig. Onze tegels zijn altijd voordelig, door onze inkooptechniek bij grote kwaliteitsfirma’s. Bij het online kopen kunt u via met een handig menu selecties maken qua kleur, dikte, maat en merkkeuze. Wij bieden u een laagste-prijsgarantie. Mocht u dus onze merktegels ergens voordeliger zien, dan passen wij de prijs aan.

Keramische tuintegels kennen meerdere voordelen

Keramische tuintegels brengen vele pluspunten met zich mee. Tegenwoordig zijn ze vorstbestendig, dus breuken zijn uitgesloten. Ook zijn ze kleurvast en zeer onderhoudsvriendelijk door hun coating. Door een antislipmechanisme is er nauwelijks kans op uitglijden en de tegels zijn slijtvast en kraswerend. Het gaat om oerdegelijke tegels die niet buigen of kromtrekken. Sommige tegels hebben de zo gewenste natuurlijke uitstraling. Ze zijn geschikt voor zowel buiten als binnen. De tegels zijn gerectificeerd. Dit houdt in dat ze geheel maatvast zijn.

Behalve keramische tegels, betontegels en sierbestrating bieden wij u alles dat komt kijken bij de aanleg van een mooi terras. In onze tegelwebshop verkopen wij topmerken als Kijlstra, Excluton en Michel Oprey & Beisterveld. Keramische tuintegels kopen voor bij u in Amsterdam doet u dus bij ons!

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)