Wat zeggen andere gebruikers over 123sierbestrating.nl

17-5-2017 10:25:34
www.123sierbestrating.nl

Waaierschermen

Snelle levering en een mooi product van goede kwaliteit.
Super blij met mijn waaierschermen!
Daarnaast heb ik ze nergens goedkoper kunnen vinden. Helemaal Top!??
17-5-2017 10:25:17
www.123sierbestrating.nl

Waaierschermen

Snelle levering en een mooi product van goede kwaliteit.
Super blij met mijn waaierschermen!
Daarnaast heb ik ze nergens goedkoper kunnen vinden. Helemaal Top!??
28-4-2017 13:47:54
www.123sierbestrating.nl

Goede Service en prima contact

Over 123 sierbestrating niets dan lof, we hadden onze bestelling eerst geplaatst bij H....ach, maar daar werden we uiteindelijk besomdemieterd en je ebnt dan wel huiverig om dit via Internet te bestellen bij 123Sierbestrating maar er werd snel gereageerd op mijn vragen per mail en de bestelling was ook helemaal goed en zelfs goedkoper dan die H---ach, Levering ging iets te snel door miscommunicatie bij Excluton en de vervoerder, maar dat was niet de fout van 123Sierbestrating, Dat is netjes opgelost door volgens Sandra of Sylvia, ik werd altijd netjes en snel teruggebeld. Ik beveel 123sierbestrating met 200% aan. Nogmaasl dan jullie wel voor de sublieme service.
16-3-2017 20:48:06
www.123sierbestrating.nl

omwisseling

3 soorten stenen besteld via de website, bij het afleveren bleek er 1 soort niet te matchen met de rest. Bij nader onderzoek bleek er een foutieve foto te staan bij het product, uiteindelijk is eea kosteloos geruild. Dank hiervoor, dat is nog eens service!
9-12-2016 21:52:17
www.123sierbestrating.nl

Super gereageerd

Wij hadden een slechte ervaring met een andere leverancier die niet leverde. Daarom hadden we op korte termijn stenen nodig voor onze oprit. Gebeld met 123bestrating en e.e.a. uitgelegd. Via iDeal betaald en 2 dagen later worden de stenen al geleverd terwijl het normaal 5 werkdagen duurt. Bedankt, we kunnne weer verder!
13-8-2016 22:13:58
www.123sierbestrating.nl

Service

Ik heb vorige week tegels besteld bij dit bedrijf nadat ik de showroom had bezocht. Ben erg tevreden over de service en afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden van t verloop van je bestelling. Mooie kwaliteit stenen, voor een goede prijs., snelle levering, Top service!!!
6-7-2016 9:04:32
www.123sierbestrating.nl

Snelle levering

Fijne site een goed voorstel gehad voor een andere tegel . Snelle levering. Chauffeur belde vrij laat dat hij er over 3 a 4 minuten er was hahaha gelukkig was ik thuis vond hem een beetje chagrijnige maar dat deed niks af aan de geleverde bestelling ze zien er top uit
23-5-2016 13:48:06
www.123sierbestrating.nl

order besteld van terrastegels bij 123

Wij hebben terrastegels en bandjes en ophoogzand besteld bij 1-2-3 bestrating.Wij zijn zeer te spreken over de aflevering.Het is zeer aan te raden om met deze firma zaken te doen.Deze mensen geven een zeer goede uitleg over de producten die men verkoopt.CONCLUSIE: wIJ ZIJN ZEER TEVREDEN.
20-5-2016 7:34:46
www.123sierbestrating.nl

Tegels

Venlo 19-5-16
Aanrader, email dag voor levering.vriedelijke chauffeur belde netjes een half uur van te voren echt top.
19-5-2016 21:07:09
www.123sierbestrating.nl

Goede serviece

Venlo. 19-5-16
Zeer tevreden op tijd geleverd,email dag van tevoren.
Telefoontje van de chauffeur een half uur van tevoren.
Echt een aanrader





9-4-2016 16:21:05
www.123sierbestrating.nl

levering tegels, zand etc

Foto's zijn niet nodig!! Snelle levering! Mooie strakke beton tegels en goeie klantenservice.
5-4-2016 15:59:09
www.123sierbestrating.nl

Levering ophoogzand, terrastegels en bandjes

Prettige webshop, duidelijke prijzen (dat is op sommige andere sites wel eens anders...) en vlotte levering. De chauffeur was erg vriendelijk en dacht goed mee over het plaatsen van de 10 pallets. Aanrader!
28-3-2016 20:58:39
www.123sierbestrating.nl

H2O tegels Cloudy mixed Emotions

Wij kunnen 123sierbestrating zeer aanbevelen! Na een leuk gesprek en gedegen advies heeft 123bestrating binnen een week op de gewenste dag de H2O Cloudy trias Emotion in wildverband geleverd, samen met de Kijlstra straksteen.
De stenen keurig afgeleverd op de aangegeven plek.
Wij zijn klaar voor het voorjaar dankzij de goede service en snelle levering van 123bestrating!
15-3-2016 12:10:06
www.123sierbestrating.nl

Betonregels

Maandags de bestelling de deur uit en de volgende dag kwamen ze de tegels al brengen! Sneller kan niet. Een mooie en sterke betontegel van 60x60 . Personeel vriendelijk en geven goed telefonisch advies. Ze willen ook met je meedenken. Bedankt ????
8-3-2016 12:50:59
www.123sierbestrating.nl

Kijlstra Betontegels

Voor ons nieuw aan te leggen tuin 3 weken geleden een partij Kijlstra Betontegels 50x50 Antraciet besteld. Vrijdag besteld en werden dinsdag al geleverd. Keurig gebeld dat ze eerder dan gepland konden worden geleverd aangezien ze nog mee konden op de route met de chauffeur. Chauffeur belde ook keurig op tijd dat hij er aan kwam en heeft ze ook prima op aangewezen plek afgeleverd. Grootste gedeelte ligt inmiddels prachtig in de tuin.
22-2-2016 20:34:10
www.123sierbestrating.nl

Sierbestrating

Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn sierbestrating. Vriendelijke hulp, aangezien ik via internet de besteling heb gedaan, had ik nog een aantal vragen. Die vragen zijn vriendelijk en duidelijk beantwoord. Zelfs nog een paar foto's gekregen van de showroom.
Als het nodig zou zijn dan zal ik weer hier mijn stenen bestellen.
22-1-2016 17:15:08
www.123sierbestrating.nl

big bags zand

4 big bags besteld en keurig op tijd geleverd. Door de chauffeur precies daar neergezet waar het zand nodig was. Uitscheppen en klaar. Wat een service!
22-1-2016 17:07:06
www.123sierbestrating.nl

H2O tegels Cloudy Brown

Ondanks het slechte weer in de 2e week van januari (ijzel in het hoge noorden) kregen we vlot en keurig netjes op tijd onze pallets met H2O Cloudy Brown tegels aangeleverd. Het kost wat kracht om die grote, zware jongens mooi te leggen, maar we zijn zeer tevreden met het resultaat. Wat oogt het ruim met tegels van 60x60 cm. Fijn dat we deze uitgekozen hebben en nog fijner dat we ze bij 123Sierbestrating voor zo'n gunstige prijs (zonder vrachtkosten!) konden bestellen. Ook over de levering door de chauffeur niets dan lof. Hij zet de pallets precies daar neer waar je ze hebben wil. Een volgende keer kom ik beslist weer terug bij 123sierbestrating!
24-12-2015 12:40:57
www.123sierbestrating.nl

Bestrating

Dankzij het nog steeds goede weer in december onze tuin toch zeer mooi kunnen aan leggen en bestraten
24-12-2015 12:38:19
www.123sierbestrating.nl

Bestrating

Snelle levering en een mooie tegel voor onze tuin.
10-12-2015 0:25:19
www.123sierbestrating.nl

bestrating

Wat een snellen levering
weekend besteld zouden eind van de week komen .Die zou er niemand thuis zijn ff gebeld en wat denk de volgende dak algeleverd wat een service
1-12-2015 19:21:51
www.123sierbestrating.nl

Stenen

Prima levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.
13-11-2015 12:17:42
www.123sierbestrating.nl

goede service

Beste 123bestrating.
Hartelijk dank voor de super snelle levering (binnen 24u) van de bestelde materialen. De materialen door de chauffeur op de aangegeven plaats afgeleverd. Ook fijn dat we van te voren een belletje hebben ontvangen van de chauffeur dat hij onderweg was. Nogmaals hartelijk dank voor de goede service, ik zal u zeker aanbevelen bij geïnteresseerde.
29-10-2015 13:33:57
www.123sierbestrating.nl

Bestelling en Levering

Bestelling en levering was zeer snel geregeld! Spullen zien er keurig uit. Ook al ging er een kleinigheidje mis (1 big bag zand vergeten) de afhandeling was perfect en in overleg! Top
18-10-2015 17:55:30
www.123sierbestrating.nl

bestrating

fantastisch bedrijf goede services na de bestelling gelijk een bevestiging van de order gekregen een dag voor de bezorging een e-mail en een half uur van te voren een belletje van de chauffeur dat hij er aan kwam super en echt het is de goedkoopste op internet een aanrader medio 2016 ga ik mijn achtertuin opnieuw bestraten ik weet wie het materiaal mag leveren 123sierbestrating groetjes ed
18-10-2015 14:24:29
www.123sierbestrating.nl

bestrating

fantastisch bedrijf goede service na de bestelling kreeg ik gelijk een bevestiging ze geven een dag van te voren een e-mail dat ze komen brengen en de chauffeur belt een half uur van te voren dat hij voor de deur staat super producten zeker een aanrader voor ieder die een nieuwe tuin wil bestraten en hij is echt de goedkoopste medio 2016 ga ik een nieuwe achtertuin bestraten ik weet wie bij mij komt bezorgen 123sierbestrating groetjes ed
15-10-2015 21:25:24
www.123sierbestrating.nl

stenen

Super snel geregeld en netjes weggezet op de oprit.
Stenen zien er top uit en heb ze ook nergens anders goedkoper kunnen vinden.
8-10-2015 11:26:04
www.123sierbestrating.nl

Super producten en super service

Via 123tuinschuttingen schuttingdelen, palen en regels besteld. Super snelle service. Er dreigde even iets mis te gaan met leveren maar dat is allemaal hersteld waardoor de volgende dag de mannen aan de slag konden om de schutting te plaatsen. Goede kwaliteit en mooi materiaal. Ik beveel hen iedereen aan die goede producten wil, snelle levering en top service! Hartstikke bedankt!
30-9-2015 23:24:11
www.123sierbestrating.nl

palissaden

Geweldig materiaal en snelle levering, ook het plaatsen bij huis van de stenen in zeer goed overleg gegaan aanrader !
18-9-2015 23:10:42
www.123sierbestrating.nl

Dikformaatjes getrommeld

Super strakke stenen!een aanrader voor iedereen!!goeie service!! Al met al zeer tevreden!!????
10-9-2015 18:30:34
www.123sierbestrating.nl

Tegels 60x60

Super service!!
Dikke 10 !
Super snelle levering en vriendelijk personeel
Zeker een aanbeveling!
10-9-2015 15:42:03
www.123sierbestrating.nl

Betontegels 60x60 en betonbielen

Ook de tweede bestelling prima op tijd en goede kwaliteit

Hopelijk nu de foto niet op zijn kop...
7-9-2015 22:17:56
www.123sierbestrating.nl

H2O square 60X60X5cm cloudy trias emotion

Zeer mooie terras tegel. Echt een aanrader.
We hadden een offerte van een andere bedrijf doorgestuurd waarna we een intressante offerte terug kregen. Scherpe prijs dank daarvoor.
De tegels werden zelfs een paar dagen eerder afgeleverd dan dat we hadden aangegeven. Liever te vroeg dan te laat.
7-9-2015 22:11:48
www.123sierbestrating.nl

Ophoog Zand

Zeer snelle levering voor een scherpe prijs.
Zeer tevreden.
1-9-2015 12:02:12
www.123sierbestrating.nl

Betontegels 60x60 en botonbielzen

Snel bezorgd! Helaas 1 betonbiels gesneuveld tijdens het straten door te veel geweld...Aanrader!
28-8-2015 7:28:24
www.123sierbestrating.nl

50x50 betontegels

We zijn erg tevreden over de 50x50 betontegels donkergrijs. We zijn nog druk bezig met straten, maar het grootste deel ligt al. De tegels zijn nog mooier dan verwacht. En daarnaast werden de tegels zeer snel geleverd een pluspunt voor 123Sierbestrating. Kortom een top aankoop en goed service.
6-8-2015 21:48:09
www.123sierbestrating.nl

122 m2 waalformaat getrommeld paars

122 m2 waalformaat getrommeld paars besteld. We hadden ze wat sneller nodig dan de standaard levertermijn. Contact gehad hierover met Sander. Dit werd perfect geregeld en bezorgd op de gewenste dag! En dat tijdens de vakantie periode!
123 sierbestrating top geregeld! Bedankt!
Kwaliteit van de bestrating en de opsluitbanden is goed!
Wij zullen 123 sierbestrating zeker aan bevelen!
5-8-2015 14:18:11
www.123sierbestrating.nl

Niks te klagen

Ontzettend blij met dit bedrijf, de levering is keurig op tijd geweest, de kwaliteit stenen is ook top!
De chauffeur erg behulpzaam.
Kortom ik raadt dit bedrijf zeker aan!
2-8-2015 13:38:32
www.123sierbestrating.nl

Levering tuintegels

Mooie duidelijke en makkelijk werkbare website. Prima tegels en zand zijn supernetjes afgeleverd volgens afspraak. Voor hetbestelling vatbaar want wij hebben nog behoorlijk wat nodig. Tevens de kennissenkring geattendeerd op jullie site.
1-8-2015 15:44:05
www.123sierbestrating.nl

Waalformaat klinkers 49m2

Super behulpzaam bedrijf die tot waar het kan en gaat hulp zullen bieden dank hiervoor!!
Stenen keurig afgeleverd niks kapot super service geweest.....aanrader!!
30-7-2015 21:22:48
www.123sierbestrating.nl

Prima service

Alle bestelde spulletjes netjes afgeleverd!
Geen enkele kapotte tegel(straksteen).
Zand en het jurasplit netjes neergezet.
Super behulpzame chauffeur
29-7-2015 21:35:14
www.123sierbestrating.nl

betontegels 60x60

Prima bezorging en goede kwaliteit tegel. Chauffeur heeft ze netjes neergezet. Tussen de tegels zitten een plastic balletjes dan kun je de tegels er als het ware afrollen. Wel fijn aangezien tegels 60x60 niet arbo proof zijn. Inmiddels ligt het grootste deel erin. Al met al tevreden.
29-7-2015 12:02:35
www.123sierbestrating.nl

zand

snel geleverd met een goede service.
Chauffeur was vriendelijk en dacht goed mee waar te lossen.
23-7-2015 14:35:55
www.123sierbestrating.nl

Wat een ieder al gezegd heeft. In 1 woord een geweldig bedrijf. SUPERRRRRR geregeld allemaal
23-7-2015 14:35:27
www.123sierbestrating.nl

Wat een ieder al gezegd heeft. In 1 woord een geweldig bedrijf. SUPERRRRRR geregeld allemaal
20-7-2015 22:12:14
www.123sierbestrating.nl

Beton tegels 50x50 zwart

Goede service, mooie tegels we zijn er blij mee. (helaas 1 pak met flinke kalkuitslag) maar ja, dat kan je ook bij de duurste tegels gebeuren.
We hadden een zeer vriendelijke bezorger die ons belde toen hij er aan kwam.
De buren gaan ook hun tegels bestellen bij jullie!
Vaak hoor je goedkoop is duur koop... Maar niet bij jullie!

20-7-2015 22:11:40
www.123sierbestrating.nl

Beton tegels 50x50 zwart

Goede service, mooie tegels we zijn er blij mee. (helaas 1 pak met flinke kalkuitslag) maar ja, dat kan je ook bij de duurste tegels gebeuren.
We hadden een zeer vriendelijke bezorger die ons belde toen hij er aan kwam.
De buren gaan ook hun tegels bestellen bij jullie!
Vaak hoor je goedkoop is duur koop... Maar niet bij jullie!

17-7-2015 21:49:57
www.123sierbestrating.nl

Goede kwaliteit en snelle levering

We hebben de Betontegel 50x50 zwart met facet besteld. De tegels zijn van goede kwaliteit en de levering was super snel.
We zijn er echt superblij mee
15-7-2015 22:46:12
www.123sierbestrating.nl

Snelle service en prima bestrating!

De stenen zijn binnen 5 dagen geleverd en ook nog op de dag waarvoor wij gevraagd hebben! Helemaal top. De stenen zijn van goede kwaliteit en staan erg mooi. Ook waren er maar 3 tegels van de 70m2 gebroken, dus er wordt netjes met de spullen omgegaan. Wel vond ik dat de opsluitbanden erg snel braken, maar dit kan ook aan de manier van zetten liggen.
14-7-2015 13:41:56
www.123sierbestrating.nl

Big Bag Zand en H20 Cloudy Purple Tegels

Afgelopen weekend heb ik me tuin laten aanleggen. De tuin is echt mooi geworden met deze H20 tegels. We hebben 1 kubieke meter zand gebruikt voor onder de tegels. De hovenier was zeer tevreden over deze type zand, want je kon er gemakkelijk mee werken. De service was ook zeer top geweest bij de bestelling en alles was zeer snel en goed afgeleverd.
11-7-2015 20:02:58
www.123sierbestrating.nl

Big bag zand en betontegels cloudy purple

Vandaag zijn de tegels geplaatst, nadat eerst de 1 kubieke meter zand getrild werd. De stratenmaker vond het zand geweldig, je kon er makkelijk mee werken. Top service gehad bij de bestelling en de levering was mooi op tijd en goed afgeleverd.
11-7-2015 19:53:31
www.123sierbestrating.nl

Big bag zand en betontegels cloudy purple

Vandaag zijn de tegels geplaatst, nadat er 1 kubieke meter zand is getrild. De stratenmaker was blij met deze zand, je kon er makkelijk mee werken. Top service gehad bij de bestelling en de levering was mooi op tijd en goed afgeleverd. 123sierbestrating is echt een aanrader voor iedereen.
7-7-2015 10:02:58
www.123sierbestrating.nl

Betontegels

Aankoop van onze betontegels is zeer goed bevallen.
123Sierbestrating is makkelijk in de communicatie, ook buiten kantooruren. Tegels binnen twee werkdagen geleverd. Prima bevallen.
6-7-2015 15:34:23
www.123sierbestrating.nl

Snelle service

Snelle service, gebeld om te kijken of levering nog in een bepaalde week kon. Direct teruggebeld dat dit kon en volgende dag al tegels binnen!
2-7-2015 10:54:55
www.123sierbestrating.nl

Betontegels

Betontegels besteld, prima geleverd en snel, zelfs wat meer dan ik besteld had, prima allemaal.... Kan je gerust je tegels bestellen!!
25-6-2015 9:56:31
www.123sierbestrating.nl

60*60 donkere tegels

Tegels zien er fantastisch uit, erg blij mee!
22-6-2015 20:46:12
www.123sierbestrating.nl

review

nadat de bestelling was geplaatst werd alles keurig verwerkt. tevens het SMS contact over de levertijd is geweldig .
top bedrijf....kan ik,iedereen aanraden
21-6-2015 11:38:18
www.123sierbestrating.nl

Helemaal top, super vriendelijk personnel die tijd en moeite doen om je goed te advisern. Had zelf foutje gemaakt met betaling maar door 123 siebestrating perfect opgelost.
Helemaal tevreden
19-6-2015 8:26:35
www.123sierbestrating.nl

Werden heel vriendelijk en behulpzaam geholpen. Zijn nergens anders meer gaan kijken. Bestelling geleverd volgens afspraak. Absoluut keurig bedrijf.
18-6-2015 10:51:34
www.123sierbestrating.nl

terrrastegels

Sander van 123 sierbestrating heeft ons bijzonder goed geadviseerd en alles verliep volgens afspraak.
18-6-2015 10:48:51
www.123sierbestrating.nl

levering kunstgras

Super service en bijzonder deskundig advies.
Kan deze firma bij iedereen aanbevelen.
Alles liep volgens afspraak!!!
15-6-2015 21:08:31
www.123sierbestrating.nl

Zwarte betontegel 50x50

Mooie zwarte betontegel super blij mee en snelle levering! Op maandag besteld en woensdag al afgeleverd??
15-6-2015 15:18:02
www.123sierbestrating.nl

strakke steen 20x30 en kuubzand

Dik tevreden over 123. Goedkoop, snelgeleverd en keurig op de aangeven plek ook.
Bestrating voor de achtertuin ga ik ook hier bestellen.
14-6-2015 15:43:09
www.123sierbestrating.nl

Betonklinkers (antraciet 8cm)

Onlangs 63m2 straatklinkers en 5 m2 bisschopmutsen (8cm dik) besteld (merk Kijlstra) bij 123Sierbestrating.nl. Bij de bestelling de datum opgegeven waarop wij eea graag geleverd zouden willen hebben. Alles keurig op tijd geleverd en neergezet waar wij hebben aangegeven. Klinkers zien er goed uit, door en door gekleurd. Over de kwaliteit (ihkv duurzaamheid) en de kleurechtheid valt op dit moment uiteraard nog niets te zeggen. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over de prijs, het verloop van de bestelling en de levering.
14-6-2015 14:02:03
www.123sierbestrating.nl

Tegels

Tegels snel en optijd geleverd. Email dag van te voren ontvangen. Uur voor levering gebeld. En precies neergezet waar ik vroeg. Ben zeer tevreden.
12-6-2015 22:50:24
www.123sierbestrating.nl

Betonklinkers

Goede hulp bij het bestellen via de chatfunctie op de website. Mooi optijd geleverd. Helaas nam de chauffeur geen contact op over het afleveringstijdstip. Wel op een prima plek afgeleverd.
9-6-2015 17:21:55
www.123sierbestrating.nl

Tegels

Dik tevreden,goede kwaliteit,snel geleverd,vriendelijk geholpen!
2-6-2015 21:25:56
www.123sierbestrating.nl

Prima!

Prima kwaliteit materiaal, snelle levering op dag van voorkeur. Goede service! (Fabriek leverde een klein deel van de bestelling verkeerd, maar dit werd snel opgelost door 123sierbestrating.
26-5-2015 22:19:48
www.123sierbestrating.nl

60 x 60 tegels + kunstgras

In een woord geweldig. Heel erg netjes geholpen bij het uitzoeken en netjes gebeld worden voor de levering waar het neergezet moet worden. Alles daarna zelf geplaats in de tuin. De kerst op de taart voor ons na een jaar lang het complete huis verbouwen hopen wij hier deze zomer van ons rust te kunnen genieten in de prachtige achtertuin
26-5-2015 21:34:53
www.123sierbestrating.nl

Basalt split en 50x50 betontegels

Goede service, goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering en flexibel.
Dikke Prima!
25-5-2015 20:02:09
www.123sierbestrating.nl

Betontegels

Stenen zijn nog niet gelegd (1juni) maar qua bestellen, service ,levering en prijs/kwaliteitverhouding zeker een aanrader
21-5-2015 12:40:03
www.123sierbestrating.nl

Getrommelde sierbestrating 20X30X4cm antraciet

ik kan het kort houden,

Alles TOPPIE,

zeker een aanrader
20-5-2015 16:14:36
www.123sierbestrating.nl

Dikke prima

Via het internet hebben we mooie stenen gevonden op deze site. Het bestellen verliep eenvoudig en de levering was keurig geregeld. De chauffeur belde ons netjes op tijd op en was zelfs zou coulant om het materiaal op onze gewenste plek neer te zetten. Stenen liggen er inmiddels in en wij zijn erg tevreden!
12-5-2015 8:05:02
www.123sierbestrating.nl

Tegels & Houtwerk

Middels internet zijn we beland bij 123Sierbestrating in Abcoude. We hebben daar snel en duidelijk, met prima advies een partij tegels en tuinschutting gekocht. Zowel Patricia als Sander hebben hun uiterste best gedaan de levering op tijd te kunnen regelen. Dit was een beste klus. De wijze waarop zij dit gedaan hebben kunnen veel ondernemers een voorbeeld aan nemen. Zeer goed gedaan, meer dan een aanbeveling waard en zeker voor herhaling vatbaar. Veel dank, Mvgr Gaston Starreveld.
7-5-2015 20:51:23
www.123sierbestrating.nl

Tuintegels

Ik heb vorige week tegels besteld hier en deze wa waren binnen 4 dagen binnen. Alles zag er piekfijn uit en alles volgens afspraak. Ik heb de tegels nergens goedkoper gezien.volgende keer de achter tuin aan de beurt en ook die bestel ik hier.
Thanks voor alles
7-5-2015 13:10:33
www.123sierbestrating.nl

60*60 tegels + afsluitbanden

Top kwaliteit voor een goede prijs! Alle tegels onveschadigt en van dezelfde kwaliteit afgeleverd. Team van 123 verdiend ook en pluim, na een kleine miscommunicatie over de facturering zijn we toch snel geholpen en hebbne we vrijwel direct geleverd gekregen!
4-5-2015 10:06:12
www.123sierbestrating.nl

Siertegels tuinrenovatie

Vriendelijke bediening, koffie, en...heel tevreden met het resultaat.
Groeten uit Ede!
3-5-2015 12:39:35
www.123sierbestrating.nl

Dikformaat getrommeld 6cm bruin gevlamd

Wat
We hebben onze tuin bestraat met de getrommelde betonklinkers, bruin gevlamd. De aankoop was volledig gebaseerd op de beschrijving en foto's op de website en het voldeed helemaal aan onze verwachting. De kleur van de klinkers is lichtbruin met tinten van rood, paars en grijs. Hiervoor krijg je een gemeleerde kleurverdeling. Ideaal als je niet van strakke bestrating houdt.

Bezorging
Het bezorgen ging volgens afspraak. De chauffeur belde vlak voor aankomst en kon de klinkers vlak bij de tuin afleveren. Het gemak waarmee dit ging is de kosten voor transport dubbel en dwars waard.

Resultaat
Het verschil met de oude bestrating is enorm en de tuin heeft karakter en en een warme uitstraling gekregen.
3-5-2015 11:59:19
www.123sierbestrating.nl

tuintegels

zeer vriendelijke mensen daarbij komen ze na wat zij zeggen en leveren de tegel netjes op tijd zo als afgesproken.
mijn buren willen deze tegel ook heel mooi
en hebben besloten ook deze tegels te koppen
ga zo door Sander & patricia
30-4-2015 21:59:04
www.123sierbestrating.nl

siertegels

Netjes o tijd geleverd op afgesproken plaats ,ooi
e tegels ,en goeie kwaliteit .
29-4-2015 23:08:09
www.123sierbestrating.nl

tuintafels en zand

Ik zal jullie bedrijf doorgeven aan iedereen die iets met hun tuin wil doen jullie adviseren... keurig geleverd op de juiste plaats. Echt top en zeer snel en betriuwbaar
29-4-2015 23:05:15
www.123sierbestrating.nl

tuintegels

Super bedrijf en de levering is perfect ... mijn advies is ... als u uw tuin wil gaan bestraten neem gerust contact op en kijk niet verder
29-4-2015 22:52:46
www.123sierbestrating.nl

Betontegels 60x60x5.

Correcte en super snelle levering. Top! Zeer tevreden.
25-4-2015 20:45:28
www.123sierbestrating.nl

Tuin laten bestraten

Complimenten aan de legger, goed, mooi gelegd!
Goeie jongens
Top gedaan
22-4-2015 16:16:26
www.123sierbestrating.nl

Zeer tevreden

Tegels besteld voor de voortuin, duidelijke site en levering zeer snel.
21-4-2015 16:07:11
www.123sierbestrating.nl

Tuintegels & blokken

Afgelopen woensdag de tuintegels, blokken en bandjes ontvangen. De vriendelijke chauffeur deed zijn uiterste best om in onze wijk met slingerende wegen te kunnen komen. Uiteindelijk is dit gelukt en konden wij de volgende dag beginnen met de aanleg.

Blokken en stenen zijn van zeer hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Goedkoper heb ik ze niet kunnen vinden! Van de 24 bandjes waren er helaas 5 gebroken maar 123sierbestrating heeft dit netjes in overleg met ons afgehandeld.

Top service ik bestel hier zeker vaker.
17-4-2015 11:28:36
www.123sierbestrating.nl

betontegels en schutting

123 sierbestrating heeft betaalbare tegels en schuttingen voor ieder budget.
Service en levering was binnen 5 dagen netjes geregeld.
Onze ervaringen waren heel goed nadat alles op korte termijn gepland moest worden konden we op 123 sierbestrating goed vertrouwen.
Dus vanuit onze kant is 123 sierbestrating zeker een aanrader!
13-4-2015 23:52:07
www.123sierbestrating.nl

alle buren van me vinden ze mooi ,en ze willen ze ook hebben
13-4-2015 23:46:39
www.123sierbestrating.nl

prachtig site

ik ben heel erg tevreden met mijn bestelling,eerlijk mensen en alles was precies op tijd geleverd.
13-4-2015 16:40:54
www.123sierbestrating.nl

Super levering

Zeer snelle levering! Persoonlijk contact. Veel
Keus tegen een betaalbare prijs. En als er problemen zijn lossen ze dat per direct in het voordeel van de klant op!!! Superbedrijf, gaan er zeker nog eens bestellen!!
13-4-2015 16:13:55
www.123sierbestrating.nl

Super levering

Zeer snelle levering! Persoonlijk contact. Veel
Keus tegen een betaalbare prijs. En als er problemen zijn lossen ze dat per direct in het voordeel van de klant op!!! Superbedrijf, gaan er zeker nog eens bestellen!!
8-4-2015 12:55:05
www.123sierbestrating.nl

desigstone zwart

We hebben wel even na moeten denken, om de tegels online te bestellen, ivm betrouwbaarheid, maar er was zo veel keus en aantrekkelijke prijzen en goede reviews, dat we het toch hebben aangedurfd. De levering ging zoals afgesproken en de tegels zijn ontzettend mooi. We zijn erg blij met het eindresultaat en zullen 123 bestrating bij iedereen aanbevelen. Mochten we in de toekomst nog eens tegels nodig hebben, dan zullen we ze zeker weer hier gaan bestellen.

Ik had het resultaat graag met iedereen willen delen, maar het uploaden van een foto, lukt helaas niet.
8-4-2015 12:38:40
www.123sierbestrating.nl

desigmstone zwart

Een hele mooie site, met erg veel keus en een lage prijs.
Wij hebben gekozen voor de designstone tegel zwart 60x60x5, omdat we een strakke tuin wilden.
De levering was zoals afgesproken en de tuin is inmiddels af.
We zijn erg blij met het eindresultaat.
Ik zou 123 bestrating aan iedereen aanbevelen.
7-4-2015 16:54:46
www.123sierbestrating.nl

big bag

super snelle levering helemaal top zou er zo weer bestellen
5-4-2015 22:10:44
www.123sierbestrating.nl

Na enige misverstanden goed opgelost.Ik zou zo weer bestellen bij 123bestrating.
30-3-2015 18:18:43
www.123sierbestrating.nl

Levering van getrommelde broodjes.

Geweldige site, telefonisch goed te wordt gestaan en behandeld. Levering zoals was afgesproken. Daar heb ik slechte ervaring met andere leveranciers. Goed en betrouwbaar mag ik deze site wel noemen. Perfect.
29-3-2015 20:30:13
www.123sierbestrating.nl

H2o Nero Grey besteld

Daar waar we bij andere zaken niet heel netjes werden behandeld tapt men bij 123sierbestrating.nl uit een ander vaatje. Vriendelijk, goede bereikbaarheid en meedenkend. Ik zal dit zeker doorvertellen aan bekenden. En mocht ik ooit nog wat nodig hebben bestel ik met een gerust hart weer opnieuw bij dit bedrijf.

Helaas lukt het uploaden van een foto niet via deze site.
28-3-2015 16:48:17
www.123sierbestrating.nl

tuin op geknapt

Ik heb vorige week tegels besteld hier en deze wa waren binnen 4 dagen binnen. Alles zag er piekfijn uit en alles volgens afspraak. Ik heb de tegels nergens goedkoper gezien.volgende keer de achter tuin aan de beurt en ook die bestel ik hier.
Thanks voor alles
28-3-2015 12:16:59
www.123sierbestrating.nl

Tuin betegeld

Tegels besteld op zaterdag 14 januari. Keurige prijs! Sander bood ons aan om de tegels te laten leggen door een van zijn mensen. Daar hebben we voor gekozen. Een week later op zaterdag 21 januari kwamen twee vakmannen de tegels leggen. Het resultaat is super geworden! 123 sierbestrating bedankt!!
26-3-2015 15:22:28
www.123sierbestrating.nl

Goede overzichtelijke site. Goede tuintegels voor een mooi prijs. Service is in een woord uitstekend. Klantvriendelijk meedekend en oplossend chapo. Zal 123sierbestratimg zeker aan iedereen aanraden. Betrouwbaar
2-3-2015 14:40:04
www.123sierbestrating.nl

1,2,3 super

1,2,3 sierbestrating. Vriendelijke telefonische benadering . Goede hulp en adviezen, snelle levering, correcte afhandeling!!
23-2-2015 16:43:50
www.123sierbestrating.nl

Perfecte levering

Mooie en snelle levering,goed geholpen aan de telefoon....

Zal hem zeker aanbevelen bij anderen..

Geen breuk of schade tegels
5-2-2015 21:26:18
www.123sierbestrating.nl

123 sierbestrating

Prima service en prima kwaliteit. Kortom 123sierbestrating is aan te raden!!

Bedankt!
18-12-2014 0:59:44
www.123sierbestrating.nl

Betontegels 50x50

Maandag besteld, 123 deed alle moeite om vrijdags te leveren
in het zuiden des lands. Waren ,s avonds nog telefonisch te bereiken om vragen te beantwoorden. Op vrijdag! perfecte levering op oprit. Eerste 30 meter liggen al. Groot compliment.
H.Rutten
13-12-2014 16:12:47
www.123sierbestrating.nl

Top!

Mooie producten, eerlijke prijzen en directe/duidelijke communicatie.
Wij hebben 60x60 tegels, klinkers, bandjes, split en zand besteld. Heel fijn dat alles gewoon in 1 bestelling kon en goed geleverd is!
We kregen complimenten van de stratenmakers dat ze niet vaker zulk goed zand zien. 123sierbestrating zal ik zeker aanraden!
11-12-2014 23:08:54
www.123sierbestrating.nl

Kijlstra H2O sierbestrating straight Nero-Grey Emotion (banenverband) + opsluitbanden Antraciet+ big bags zand

Super service, 2x gebeld met een aantal vragen over tegels en banden, alles keurig uitgelegd en geadviseerd gekregen. Snelle levering en een hele mooie prijs voor de tegels. Bestelde spullen en het bedrijf krijgen van ons een dikke 10. Zeker voor herhaling vatbaar om zaken met 123bestrating te doen.
29-11-2014 18:03:53
www.123sierbestrating.nl

bestelling toch erg snel

Toch erg snel alles in huis.
Het leek alsof de fabriek niet voor 1 ritje naar ons wilde rijden, en dus niet binnen 2 dagen er zou zijn, maar gelukkig een dag later een bericht dat ze er toch aan kwamen. MOOI !! Konden we toch de tuin gaan aanleggen in het weekend direct. Thanks. tot de volgende keer
19-11-2014 15:48:23
www.123sierbestrating.nl

Wildverband

Goede, snelle levering. Goedkoop en goede kwaliteit stenen
17-11-2014 19:03:12
www.123sierbestrating.nl

Tegls

Na veel zoeken kwam ik op de site van 123sierbestrating inderdaad de goedkoopste en een super snelle levering. Prima kwaliteit tegels Kijlstra 50x50 grijs.Nette aflevering
17-11-2014 18:23:47
www.123sierbestrating.nl

stapelblokken

Zeer tevreden over service, prijs en kwaliteit van de bestelde stenen. Absoluut een aanrader!!!
15-11-2014 18:31:20
www.123sierbestrating.nl

Linea stapelblokken

Keurige, snelle levering van mijn bestelling bij 123sierbestrating.nl, zelfs tot in het verste puntje van Zuid-Limburg. Prima kwaliteit stenen en tegen een zeer gunstige prijs. Een echte aanrader!!!
14-11-2014 21:19:46
www.123sierbestrating.nl

300 tuintegels

Mooie prijs maar slecht afgeleverd alles moet op pallets getild worden .staan 200 meter van de tuin .voor mij groot probleem 4 rug operaties gehad.had op pallets aangeleverd moeten worden.voor mij dus geen aanrader.heb dit niet geweten .straten makers vroegen 100 euro meer voor extra werk
13-11-2014 20:14:40
www.123sierbestrating.nl

noors split

Had laatst een bigbag noors split besteld.. deze werd enkele dagen later afgeleverd op de aangegeven plaats ()op de centimeter nauwkeurig
12-11-2014 13:18:03
www.123sierbestrating.nl

review 123sierbestrating.nl

Duidelijke site, gemakkelijke bestel procedure! Snelle levering en communicatie helder en correct. Ik zal 123 sierbestrating zeker aanraden bij familie en vrienden!
12-11-2014 13:13:14
www.123sierbestrating.nl

Dik tevreden!!

Vlotte levering, correcte service,
goede kwaliteit/prijs verhouding, kortom dik tevreden!!
7-11-2014 23:01:32
www.123sierbestrating.nl

beton tegels 50x50 50m2

Goede service en snelle levering
7-11-2014 17:20:41
www.123sierbestrating.nl

Grote bestelling betontegels

Prima bedrijf, snel geleverd en scherp geprijst!
24-10-2014 11:22:38
www.123sierbestrating.nl

Betonnen tegels

Prima bedrijf, telefonisch goed geïnformeerd over voor en tegens. Heldere afspraken en snelle levering, klasse.
21-10-2014 14:53:42
www.123sierbestrating.nl

Stenen en banden

Goed kontakt en tot nu toe goede afspraken.levering moet nog plaats vinden op 22oktober.
20-10-2014 20:57:31
www.123sierbestrating.nl

Getrommelde steen York

Scherp geprijsd, snelle levering en mooi product. Zeker aan te bevelen!
15-10-2014 8:14:57
www.123sierbestrating.nl

Betontegels

Zeer snelle levering (dinsdag besteld, vrijdag geleverd) Goede service en tegen een zeer scherpe prijs.
Kortom, ik ben uiterst tevreden.
13-10-2014 21:44:46
www.123sierbestrating.nl

Betontegels 50x50

Super geregeld! Goed meegedacht met gedeelde factuur op 1 levering... Top.
Op aanvraag zeer snel geleverd(volgende werkdag!).
Zou 123 ook zeker een ander aanbevelen.
9-10-2014 15:32:18
www.123sierbestrating.nl

Betontegels

Zeer vlot bezorgd.een erg vriendelijke chauffeur.en snele reacties op mails.een paar tegels waren niet goed 1 belletje en mochten kiezen of geld terug of nieuwe tegels een hele goede service dus helemaal top
6-10-2014 11:01:44
www.123sierbestrating.nl

Betontegels 50 x 50

Zeer snelle levering! 4 dagen na bestellen waren de spullen er al. De chauffeur was erg vriendelijk en we hebben samen de meest geschikte plek voor lossen bepaald. Aangezien de tegels niet in de tuin konden worden gezet heeft hij deze keurig in een hoek van een parkeervak op straat gestapeld.
Er waren wel enkele tegels beschadigd in de hoeken maar omdat er vele gesneden moesten worden was het geen probleem.
De bigbags met zand waren ook top. Erg goede kwaliteit zand.
Al met al ben ik zeer tevreden en is het een aanrader om hier je spullen te bestellen!
6-10-2014 10:34:26
www.123sierbestrating.nl

Levering en nalevering

Tegels besteld na afspraak in de showroom. Keurig op tijd geleverd en chauffeur netjes op de aangewezen plek neergezet.
Nalevering i.v.m breuk keurig thuis gebracht.

30-9-2014 18:15:24
www.123sierbestrating.nl

sierbestrating

Snelle levering en een hele goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden.
25-9-2014 21:13:32
www.123sierbestrating.nl

Snelle levering, zeer tevreden!

Betonklinkers, betonbielzen en een bigbag met zand besteld. Dit werd keurig, ruim binnen de op de site vermelde 6 werkdagen, thuis afgeleverd. Chauffeur was ook zeer vriendelijk en heeft alles netjes neergezet, zodat alles goed bereikbaar bleef. Alles ook van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Ik ben dik tevreden!
18-9-2014 15:10:42
www.123sierbestrating.nl

Uitstekend!

Top service, zeer snelle levering en zeer scherpe prijzen. Wat wil je nog meer. Hartelijk dank Sander! Het resultaat is erg mooi.
18-9-2014 10:39:57
www.123sierbestrating.nl

Betontegels

Goede service, snelle levering!
16-9-2014 10:58:40
www.123sierbestrating.nl

H20 black emtion with relief

correcte service zowel in de showroom en telefonische ondersteuning bij bestelling. De chaffeur was ook mooi op tijd en was flexibel bij inplannen tevens gaf hij goede advies bij plaatsen van pallets. Kortom hier kunnen andere firma's een voorbeeld van nemen binnen 3 dagen alles in huis..TOP!
10-9-2014 21:52:00
www.123sierbestrating.nl

Sierbestrating

Super snelle levering, goede producten voor een goede prijs en vooral erg vriendelijke mensen met een goede service!
Ook de vrachtwagenchauffeur was zelfs op maandagochtend enorm enthousiast, vriendelijk en dacht goed met ons mee. Super!
9-9-2014 22:31:45
www.123sierbestrating.nl

Sierbestrating.

Perfect snelle levering!
Aardige chauffeur,keurig op pellets op de goede plek neergezet.??
8-9-2014 20:43:42
www.123sierbestrating.nl

beton tegels 50x50

Snelle en nette levering op weggooi pallets. De schauffeur heeft de pallets netjes over de schutting gezet zodat het veilig stond en een hoop werk scheelde!
5-9-2014 23:12:37
www.123sierbestrating.nl

Top service!

Vandaag besteld morgen in huis, top service en klantvriendelijk!!
4-9-2014 16:43:13
www.123sierbestrating.nl

Top service

Top service en goede kwaliteit voor weinig geld! Vriendelijke en goede communicatie zowel telefonisch als over de mail. Levering via de chauffeur ook super geregeld. Wij zijn erg blij met ons nieuwe terras!
2-9-2014 14:20:49
www.123sierbestrating.nl

H20 60x60x6 black relief

geweldige service van 123. Na levering van de stenen bleken er nog al wat gebroken te zijn. na een telefoontje werden er snel nieuwe geleverd voor garantie. Echt en zaak waar de klant zich nog klant kan voelen.
2-9-2014 12:39:16
www.123sierbestrating.nl

Terras

Prima service en vriendelijk personeel. Leverdatum wijzigen was geen probleem. Resultaat terras helemaal perfect!
2-9-2014 10:30:59
www.123sierbestrating.nl

service

Voortuin opgeknapt! Split, strakblokken en tegels besteld en gekocht bij 123 sierbestrating.nl. Ver binnen de afgesproken termijn afgeleverd en voor de deur afgezet. Wat een super service! Zelf aangelegd. Een hele goede service! En vriendelijk
2-9-2014 10:30:59
www.123sierbestrating.nl

service

Voortuin opgeknapt! Split, strakblokken en tegels besteld en gekocht bij 123 sierbestrating.nl. Ver binnen de afgesproken termijn afgeleverd en voor de deur afgezet. Wat een super service! Zelf aangelegd. Een hele goede service! En vriendelijk
1-9-2014 12:42:12
www.123sierbestrating.nl

H2O wildverband groot, black

Mooie tegels, snel bezorgd. Jammer dat er een aantal kapotte tegels bij zaten. Gelukkig hadden we ruim voldoende besteld. Al met al goede service!
31-8-2014 10:56:54
www.123sierbestrating.nl

grind

Het grind dat werd geleverd werd netjes op tijd gebracht. De chauffeur was zelfs zo vriendelijk om met zijn oplegger van 18 meter de wei in te rijden en met de kraan het grind in het filter bak van de vijver te dumpen wat ons een hoop werk scheelde. Ook alles netjes afgehandeld via internet met betalen. Wij zijn heel tevreden . Kon helaas geen foto uploaden.
26-8-2014 20:33:52
www.123sierbestrating.nl

Mooi nieuwe tuintje

Zeer vriendelijke mensen en berijd tot het helpen van de klant alles super geregeld en op tijd gebracht mooi kleuren foto's die in het echt ook zo zijn top site top bedrijf bedankt
21-8-2014 19:19:30
www.123sierbestrating.nl

Terras

Erg vriendelijke behulpzame werknemers gesproken. Een na(bij)bestelling zonder extra verzendkosten was geen enkel probleem.

De eerste pallet met tegels viel tegen, 25%+ van de tegels was de hoek van beschadigd. Echter waren de overige pallets wel prima in orde.

Mijn terras ligt er mooi bij :)
17-8-2014 17:18:09
www.123sierbestrating.nl

SCHADUWDOEK 3,6X3,6M ZAND

We hebben een zeer mooi zandkleurig stevig schaduwdoek van 123sierbestrating mogen ontvangen welke geheel naar onze verwachtingen voldoet.
- licht doorlatend incl. watercoating
- stevig en mooi gestikt
- snelle levering
16-8-2014 22:45:26
www.123sierbestrating.nl

Prima service

Bestellen ging heel simpel en de site was overduidelijk, na veel vergelijken was de prijs van de produkten de laagste.
Bezorging was super de 18m lange vrachtwagen moest bij mij de doodlopende straat in en daar kwam best qua draaien veel vakmanschap aan te pas, toch alles voor de deur afgeleverd super.
Al met al prima service en de kwaliteit van de produkten was prima.
12-8-2014 13:48:00
www.123sierbestrating.nl

Nieuw terras dankzij 123sierbestrating

De mensen zijn behulpzaam en erg vriendelijk, snelle levering mede dankzij de transporteur kortom ben zeer te spreken over beide partijen! En zie het resultaat .. ik ben er blij mee:-)
10-8-2014 18:11:06
www.123sierbestrating.nl

betontegels 50x50

70m2 zwarte betonklinkers besteld.
Overzichtelijke site en mooie prijs.
Telefoontje dag voor bezorging erg vriendlijk en ook de chauffeur/bezorger erg correct.Kortom zeker een aanbeveling waard!
10-8-2014 17:34:19
www.123sierbestrating.nl

Super snelle levering zelfs een dag eerder als afgesproken
En de prijs was natuurlijk nog beter
6-8-2014 15:02:28
www.123sierbestrating.nl

Betontegels zwart

Prima product en service! Tijdens de bestelling zelf een foutje gemaakt qua facet keuze maar na een telefoontje direct rechtgezet door de klantenservice. Levering volgens afspraak en de betontegels lagen het weekend erop onder de overkapping. Lekker buiten eten nu!
30-7-2014 15:43:13
www.123sierbestrating.nl

Voortuin

Zeer vlotte en nette service.
hebben alle benodigdheden voor onze nieuwe voortuin bij 123 besteld.
Daarnaast een ontzettend scherpe prijsstelling die ik nog niet ergens anders heb kunnen vinden.
In ons geval heeft de chauffeur ook netjes van te voren gebeld, alleen kon helaas niet bij onze voordeur komen met de vrachtwagen.
Heeft hier nog wel zijn uiterste best voor gedaan.
28-7-2014 22:00:47
www.123sierbestrating.nl

betontegel 50x50x4 zwart

Super geholpen bik 123sierbestrating; gevraagd of de tegels eerder dan de verwachte datum geleverd kon worden, dit was geen probleem. De chauffeur belde netjes een uur van te voren hoe laat hij er zou zijn. We zijn super blij met de tegels en de service ban 123sierbestrating en zou het zeker aan anderen aanraden.
28-7-2014 21:44:32
www.123sierbestrating.nl

50x50 tegels

We hebben zaterdags de tegels besteld en gevraagd of het woensdag geleverd kon worden. Andere bedrijven vinden dat vaak te kort dag, maar hier was het geen probleem. Woensdagochtend zijn we netjes een uur van te voren gebeld door de vrachtwagenchauffeur dat hij er met een uurtje was. De vrachtwagenchauffeur was ook erg vriendelijk. Wij hebben een super goede ervaring met 123sierbestrating en zullen het zeker aanraden aan anderen.
25-7-2014 21:59:48
www.123sierbestrating.nl

H20 80 x 40

Na de stenen te hebben gekocht bij een vriendelijke verkoper in Amstelveen. De stenen werden netjes op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur die ze zelfs op twee verschillende plaatsen neer wou zetten. Na de nodige zweetdruppels hebben wij een heerlijk terras. Door de mooie en goede kwaliteit stenen kunnen wij nu heerlijk genieten vanaf ons terras en kunnen wij ook heerlijk met blote voeten over deze stenen lopen waar ze erg geschikt voor zijn
25-7-2014 21:59:47
www.123sierbestrating.nl

H20 80 x 40

Na de stenen te hebben gekocht bij een vriendelijke verkoper in Amstelveen. De stenen werden netjes op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur die ze zelfs op twee verschillende plaatsen neer wou zetten. Na de nodige zweetdruppels hebben wij een heerlijk terras. Door de mooie en goede kwaliteit stenen kunnen wij nu heerlijk genieten vanaf ons terras en kunnen wij ook heerlijk met blote voeten over deze stenen lopen waar ze erg geschikt voor zijn
25-7-2014 21:39:08
www.123sierbestrating.nl

H20 80×40

De stenen werden netjes op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur die ze zelfs op twee verschillende plaatsen wou neerzetten. Na de nodige zweet druppels is het terras enorm mooi geworden en heerlijk om er met blote voeten op te lopen wij kunnen iedereen 123 aanbevelen
17-7-2014 22:42:07
www.123sierbestrating.nl

Sierbestrating

20 ton aan zand en stenen snel geleverd. Fantastische chauffeur die zich niet liet kennen en achteruit z'n combinatie tot voor de deur reed. Vakwerk.
15-7-2014 16:31:50
www.123sierbestrating.nl

Sierbestrating

Nadat Timo tuinservice te Drachten mij in de steek heeft gelaten moest ik met grote spoed zelf de tegels bestellen en dat moest al na drie dagen inclusief besteldag worden geleverd! 123sierbestrating pakte het meteen op! En keurig op de hoogte gehouden van alles (een uur van te voren gebeld wanneer ze bij mijn huis waren! )alles keurig netjes afgeleverd en nog voor dat ik het uiterlijk binnen moest hebben geleverd! Hier zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen! Vr. Gr. Willy de Boer.
11-7-2014 11:53:56
www.123sierbestrating.nl

levering bestrating

Super mooie tegels en snelle levering
10-7-2014 22:49:41
www.123sierbestrating.nl

Prijs

Erg mooie tegels voor een scherpe prijs. Snel geleverd.
8-7-2014 21:49:46
www.123sierbestrating.nl

Goed!

Op vrijdag besteld, maandag betaald en donderdag de bestrating geleverd! Mooie tegels, weinig breuk en keurig op tijd geleverd! Duidelijke telefoniche en e-mail contact. Aanrader!
7-7-2014 9:12:27
www.123sierbestrating.nl

service en kwaliteit

super snelle service ... binnen vijf dagen geleverd en keurig neergezet voor de deur. Zelfs het verplaatsen van de pallets was geen probleem !! Het ligt er allemaal heel mooi bij. Dit is het eindresultaat, we zijn super blij.
4-7-2014 18:50:26
www.123sierbestrating.nl

Stenen

H2O stenen gekocht,stenen werden snel geleverd met transport blijken er 7 kapot te zijn gegaan,jullie gebeld en er worden nieuwe geleverd,zonder problemen. Echt perfect.
2-7-2014 22:39:25
www.123sierbestrating.nl

Zeer snelle levering zeer tevreden bedank
2-7-2014 22:11:11
www.123sierbestrating.nl

nero grey tegel

wij hebben nij jullie de nero grey tegel gekocht op de foto is het nog niet helemaal klaar maar ben er nu al heel bij mee, het wordt prachtig
1-7-2014 10:23:26
www.123sierbestrating.nl

service

beste,

de straat ligt erin, zijn super tevreden,

bedankt voor de goede en snelle service,

familie Korf Urk;
28-6-2014 16:47:21
www.123sierbestrating.nl

service

Vriendelijk en snelle levering. Een voorbeeld voor andere tegelverkopers. Zeker aan te raden. De tegels zijn ook van goede kwaliteit.
26-6-2014 18:24:06
www.123sierbestrating.nl

H2O tegel

betontegels
we zijn heel blij van H2O tegels,
Snelle levering en vriendelijk aan de telefoon, tevreden dus en een goede prijs kwaliteit.
26-6-2014 9:44:02
www.123sierbestrating.nl

terras tegels

Zeer goede kwaliteit en service, terras tegels besteld tegen concurrende prijzen en A kwaliteit. Professioneel te woord gestaan. Ik ga zeker mensen in mijn omgeving aanrader bij 123 sierbestrating te gaan kijken.
Bedankt, Alexander.
23-6-2014 20:58:18
www.123sierbestrating.nl

Tuintegels

Heel lang opzoek geweest naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Elke keer te duur of B kwaliteit. Nu bij 123 gevonden en we zijn er heel erg blij mee.
20-6-2014 9:23:53
www.123sierbestrating.nl

perfect

Wij zijn onwijs tevreden.
Precies de goede steen/kleur.
Op de juiste plaats afgeleverd.
Snelle service.
zeer klantvriendelijk aan de telefoon.
Kortom perfect!
18-6-2014 21:52:34
www.123sierbestrating.nl

Prima service

Supersnelle levering dag erna telefonisch contact ouderwetse klanten service prima in orde
14-6-2014 23:37:32
www.123sierbestrating.nl

Kwaliteit&prijs prima verhouding

Fout gemaakt door ons tijdens bestelling. Werden de volgende morgen meteen gebeld.
Design tegels uiteindelijk (tijdelijk) niet op voorraad. Dit is goed opgelost door H2O tegels te leveren voor zelfde prijs als de disign.
Resultaat is mooi. Goeie service.
6-6-2014 14:08:57
www.123sierbestrating.nl

betontegels

Snelle levering en vriendelijk aan de telefoon! De tegels hebben wel wat kalk uitbloei maar dit stond netjes vermeld. Zeer tevreden dus en een goede prijs kwaliteit verhouding.
4-6-2014 9:38:49
www.123sierbestrating.nl

levering

Een nette en snelle levering conform het toegezegde, ook hebben ze nog even contact gezocht over een bijlage die ik had meegestuurd ivm de aparte locatie waar het afgeleverd moest worden.
Prima prijs en goede service.
3-6-2014 22:20:08
www.123sierbestrating.nl

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!!
Dit omvat alles! Toppie..
3-6-2014 22:18:58
www.123sierbestrating.nl

Meteen telefonisch contact na bestelling!!
Prima levering en erg vriendelijke chauffeur.
2-6-2014 17:18:02
www.123sierbestrating.nl

Getrommelde Bestrating

Prima prijs en zeer snelle levering.
Zeker een aanrader..
2-6-2014 17:17:47
www.123sierbestrating.nl

Goed nieuws en slecht nieuws..

Na de bestelling was er goed nieuws maar ook slecht nieuws.. Het slechte nieuws was dat ze toch mijn bestelling niet op voorraad hadden.. :-( Het goede nieuws is dat ze de zelfde tegel kwamen brengen maar dan de geïmpregneerde versie (en we mochten de prijs van het soort wat ik had gekozen aan houden!!) Nou dan noem ik dat zeer goede service!!! Alles is in keurig overleg geregeld, tegels op tijd geleverd.
28-5-2014 18:51:34
www.123sierbestrating.nl

Aanrader

Vlotte levering en prima prijs! Dit was al de 2e keer dat wij via 123sierbestrating hebben besteld. Beide keren uitstekend! Zeker aan te bevelen!
28-5-2014 13:52:46
www.123sierbestrating.nl

Bestrating

Vriendelijk geholpen, mooie bestrating geleverd voor een prima prijs. Aanrader!
24-5-2014 14:44:49
www.123sierbestrating.nl

prima kwaliteit tegen scherpe prijs

Ik heb op maandag 65 m2 H2O Kijlstra wildverband besteld. Na telefonisch overleg binnen 3 dagen geleverd. Keurig telefoontje wanneer werd geleverd met excuses dat Kijlstra niet 1 dag van tevoren had gebeld. Echte service bestaat gelukkig nog. Ik heb later nog maar even gebeld om mijn waardering over te brengen. Hartelijk dank en nu de tegels nog even leggen.
Arjen Visser
22-5-2014 15:16:51
www.123sierbestrating.nl

Snel en Goedkoop

Super snelle en goedkope levering! Stenen werden geleverd zonder problemen! Prijs is laag voor de geleverde stenen en kwaliteit. Nu genieten van een mooie oprit!
21-5-2014 8:28:49
www.123sierbestrating.nl

Noorse Split + Design Tegel

Op een dag had ik het idee om mijn voor en achter tuin een grondig aan te pakken. Ik besloot om goede research te doen naar prijs/kwaliteit/levertijd. Ik kwam uit bij meerdere websites waaronder 123sierbestrating. Met mijn kleine hoeveelheid kennis van Tegels en Grind heb ik gebeld om advies op te vragen. Hierbij werd ik vriendelijk geholpen door een vrouwelijke medewerker. Hier heb ik mijn vragen geparkeerd waarop ik een eerlijk antwoord te horen kreeg dat zij zelf hier de antwoorden niet op kon vertellen maar haar mannelijke collega wel. Ik ben binnen een half uur terug gebeld en heb een kundig en zeer goed advies gekregen. Ik heb niet geaarzeld direct de spullen besteld en binnen 2 dagen stond mijn stoep vol! Dit terwijl ik er vanuit ging dat het veel langer zou duren. FANTASTISCH! Het advies over de tegels was niet gelogen hierdoor heb ik toch de voortuin gekregen zonder naar een showroom te gaan.
15-5-2014 11:14:12
www.123sierbestrating.nl

3 NOORS SPLIT GRIJS 8-16MM BIG BAG

gebeld hoe snel ze 3 bigbags met grind konden leveren, we wilde het eigenlijk dezelfde dag nog maar zou de volgende dag worden ivm volle planning. begrijpelijk en ook geen probleem, was nog super snel.
maar nog geen uur later telefoon van de chauffeur of het schikte dat hij nu langs kwam want hij moest toch nog wat afleveren bij ons in de buurt en die bigbags pasten er nog bij dus had hij alvast meegenomen. echt top service en super mooie Noorse split. We zijn er echt super blij mee en lijkt ook erg mooi zoals op de foto te zien is.
14-5-2014 13:46:54
www.123sierbestrating.nl

Top service, scherpe prijzen

73m2 sierbestrating en 1 bigbag zand netjes geleverd volgens afspraak. Heb op het laatste moment nog wat bijbesteld. Behulpzaam en vriendelijk telefonisch te woord gestaan.
Hoge kwaliteit, maatvaste tegels voor een hele scherpe prijs.
Top!!!
13-5-2014 22:28:42
www.123sierbestrating.nl

goed product, goede service

We zijn door 123sierbestrating goed telefonisch geadviseerd. De bestelling van de H2O tegels werd zelfs na 3 werkdagen al geleverd, zonder schade. Aanrader vanwege goede service en beste prijs-kwaliteit verhouding.
13-5-2014 21:39:46
www.123sierbestrating.nl

beton tegels

Daar ik bij patricia van 123 sierbestrating via de telefoon 41m2 prachtige beton tegels had besteld en een zeer goede uitleg over de tegels en de betaling twee dagen later stonden ze voor mijn huis,heel veel leuke reactie's van de buren gehad is erg mooi geworden,patricia van 123 sierbestrating uit abcoude heel erg bedankt voor de service
cees
13-5-2014 19:09:12
www.123sierbestrating.nl

Snelle service / Top product

Ik had op zondagavond 36 vierkante meter DESIGN TEGEL 60X60X6CM ANTRACIET besteld. Op dinsdagmiddag werden de tegels al bezorgd. Ik was nog even bang dat de grote vrachtwagen mijn kleine straatje in Amsterdam niet in kon, de chauffeur draaide hem mooi de straat in en leverde de tegels netjes af. 2 weken later werden de tegels gelegd en ik ben er ontzettend blij mee. Wat een mooie tegels en wat kan ik nu nog meer genieten van mijn tuin! Top service en Top product.
13-5-2014 16:53:05
www.123sierbestrating.nl

Levering 50/50 tegels

Kort geleden ruim 50 m2 50x50x4 tegels op maandagmiddag besteld. Levertijd +/- 6 werkdagen. Zou een mailtje krijgen de dag voor ze geleverd zouden worden. Dat liep even anders, want ik had ze de volgende dag al!! haha Zo kan het dus ook. Weet wel waar ik ze dus de volgende keer bestel
13-5-2014 14:56:00
www.123sierbestrating.nl

super tegels!

In een korte tijd een snelle levering van mooie betaalbare tegels. Wij zijn er heel blij mee.
9-5-2014 14:34:21
www.123sierbestrating.nl

Lampen

Hartelijk dank voor de snelle levering van de lampen phobos.
23-4-2014 10:06:06
www.123sierbestrating.nl

Topservice

Ik heb afgelopen vrijdag c.a. 35 m2 betontegels besteld, ik kreeg netjes een bevestiging via e-mail, werd een dag van te voren gebeld door een vriendelijke mevrouw wanneer ze geleverd zouden worden en vanochtend vroeg zijn de tegels netjes afgeleverd en in mijn voortuin gezet. Compliment voor de vlotte levering en goede service!
22-4-2014 20:10:35
www.123sierbestrating.nl

Ontzettend tevreden !

De antraciet design betontegel 60x60x6 is prachtig ! Echt een aanrader. Goede service van 123 bestrating ...echt nog een bedrijf waar de klant koning is !
10-4-2014 10:44:20
www.123sierbestrating.nl

Levering tegels

Super snelle levering netjes verpakt tegels zien er super uit de H2O excellent relief nero grey
6-3-2014 21:38:25
www.123sierbestrating.nl

Bestellen

Het wa het ritje waard vanaf rotterdam op de motor.....brrr wat was het koud... maar het warme ontvangst en hulp/meedenken deed alles doen vergeten.
Nu wachten op de levering en beginnen maar... snel volgt er een foto van de tuin

Gr sander en patricia
8-1-2014 15:53:17
www.123sierbestrating.nl

levering bestelling

We hebben bij 123 bestrating tegels besteld die achteraf niet meer leverbaar bleken te zijn.
123 bestrating kwam met een goed alternatief en ter compensatie hebben wij nu een prachtige tegel gekregen.
alles is snel en netjes geleverd.
we zijn heel blij met de bestelling en kunnen het dan ook aanraden
2-12-2013 12:18:55
www.123sierbestrating.nl

Zand levering

Hartelijk dank voor de levering van het zand om onze oprit te verhogen, advies gebruikt om te stenen weer goed te plaatsen, zodat wij er nog jaren plezier aan beleven.

Gr. Hannie
2-12-2013 12:11:07
www.123sierbestrating.nl

Super service

Beste 123Sierbestrating,

Hartelijk dan voor het snel oplossen van ons probleem. Er waren 4 pallisade kapot geleverd en deze hadden wij nodig om het geheel te kunnen afmaken, slechts 1 telefoontje en het was geregeld. Onze voortuin ligt er weer stralend bij!
2-12-2013 12:08:03
www.123sierbestrating.nl

Goede kwaliteit

Sierbestrating, hartelijc dank vor snele levering en goed kwaliteit van stenen.Tuin is wier heel moi geworden.

Dank

Achmed
30-11-2013 12:16:50
www.123sierbestrating.nl

Goede kwaliteit

Bij 123sierbestrating koop je stenen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.
29-11-2013 9:09:33
www.123sierbestrating.nl

betontegles 50x50

makkelijk te verwerken en een mooi en snel resultaat. Zoals eerder gezegd super tevreden. "helemaal top"
29-11-2013 9:02:26
www.123sierbestrating.nl

Betontegels 50x50

Makkelijk bestellen, snelle levering, nette en vaardige chauffeur en zelfs meer geleverd gekregen dan besteld omdat er op twee pallets een paar tegels stuk zijn. Ik kan niet meer dan een 10 geven maar zeker het aanraden waard.
29-11-2013 0:50:13
www.123sierbestrating.nl

Design betintegel antraciet

Beste prijs-kwaliteit verhouding bij 123sierbestrating. Prima ontvangen bij de showroom en deskundig geadviseerd. Vervolgens tegels online besteld en keurig volgens afspraak geleverd, zonder schade. Erg mooie tegel die je elders niet voor deze prijs kunt kopen. resultaat mag er zijn!
25-11-2013 9:17:42
www.123sierbestrating.nl

oprit

de review is gisteren 25 november 2013 geplaatst. Hierbij zend ik 123sierbestrating een foto van de oprit.
24-11-2013 22:02:24
www.123sierbestrating.nl

oprit

Goede service en advies. We hadden een partij dubbele betonklinkers kleur antraciet besteld voor onze oprit. We kwamen 20 stuks tekort. Zonder meerkosten nageleverd. Dat verdient een "warme" douche.
20-11-2013 11:59:03
www.123sierbestrating.nl

Stenen, sluitbanden en zand

Nog even een toevoeging, ik ben zeer tevreden over 123 bestrating, ze hebben zeer snel geleverd, mocht er iets zijn dan lossen ze het direct op. Een hele fijne samenwerking. Als je het resultaat bekijkt mag ik zeer tevreden zijn. Ik kan met mijn elektrische rolstoel nu optimaal gebruik maken van mijn tuin. Ik heb er lang op moeten wachten...maar ik ga er nu van genieten. 123 bestrating bedankt.
19-11-2013 21:19:45
www.123sierbestrating.nl

Mooi resultaat

Voor een scherpe prijs bij 123sierbestrating.nl artikel GETROMMELD 20X30X6 CM LEEDS besteld. Door snelle levering konden we eerder dan gepland aan de slag. En zie het resultaat op de foto . Mede dankzij stratenmaker ziet het er mooi en strak uit.
19-11-2013 11:14:02
www.123sierbestrating.nl

levering stenen, opsluitbanden en zand

Ik ben echt super tevreden, Nergens zo goedkoop! Een hele snelle levering van hele mooie stenen. En zie het resultaat. Is er iets niet naar wens of wil je het anders, 1,2,3 bestrating staat voor je klaar! Ik ben echt heel blij met het resultaat.
15-11-2013 20:07:31
www.123sierbestrating.nl

Anthraciet beton tegels

Alles ging perfect van de website tot aan de levering inclusief telefonish contact intussen... CHAPEAU!
15-11-2013 17:49:08
www.123sierbestrating.nl

Perfecte service

Via het internet kwam ik terecht bij 123sierbestrating. Omdat we de tuin grondig gingen verbouwen, waren we op zoek naar speciale siertegels. Na prijzen te hebben vergeleken, kwam 123sierbestrating als veruit de goedkoopste uit de bus. Na bestelling is de service tijdens het gehele bestelproces perfect gelopen. We hebben een afspraak gemaakt om de tegels te laten leveren en binnen een paar dagen stonden de siertegels in onze achtertuin
15-11-2013 13:14:07
www.123sierbestrating.nl

Service

Tegels en muurelementen besteld snelle levering. Ik had 20 meter te weinig besteld dit doorgegeven.
Kreeg dezelfde dag een belletje dat dit op een order geplaatst kon worden dus geen extra bezorgkosten nogmaals bedankt.
15-11-2013 8:03:43
www.123sierbestrating.nl

Mooie nazomerse tuin

Nog net op de allerlaatste zomerse dag, vlak voordat de wintertijd in is gegaan hebben wij met behulp van de snelle levering van 123sierbestrating deze mooie tuin gerealiseerd! Op de foto is te zien hoe mooi en strak de tegels gelegd zijn.
13-11-2013 22:36:58
www.123sierbestrating.nl

60 x 60 x 5 betontegels

Na telefonische benadering, is alles prima verlopen en voor een super voordelige prijs. dat alles bij elkaar.
Top. als wij weer straatwerk nodig hebben zijn jullie de eerste die we bellen. bedankt.
13-11-2013 22:29:35
www.123sierbestrating.nl

tuin vernieuwen

deze zomer 2 keer materiaal besteld en binnen 4 dagen geleverd top bedrijf
13-11-2013 20:53:26
www.123sierbestrating.nl

Superservice

Afgelopen zomer hebben wij onze tuintegels besteld bij jullie. In eerste instantie huiverig om dit online te doen. Echter na telefonisch contact, was alle twijfel weggenomen en hebben we direct onze bestelling. Ondanks de zomerdrukte zou er op gewenste datum geleverd worden. Toen bleek dat de transporteur dit niet waar kon maken, heeft 123sierbestrating alles op alles gezet om toch op afgesproken dag te leveren. En dat is ze gelukt. Helaas bleek bij levering een groot deel van de tegels beschadigd. Iets waar 123sierbestrating geen schuld aan heeft. Toch hebben zij er voor gezorgd dat de beschadigde tegels kosteloos vervangen werden door nieuwe. De transporteur stond de volgende dag om 07.00 uur op de stoep met een hele nieuwe lading onbeschadigde tegel. Echt topservice! De rest van onze sierbestrating, bestellen we zeker weer bij 123sierbestrating. Lage prijzen, zeer klantvriendelijk en servicegericht!
13-11-2013 16:02:50
www.123sierbestrating.nl

Service

Ik heb tegels besteld maar er zaten er een paar tussen die stuk waren , maar na een telefoontje kwam de baas met z'n personenwagen nieuwe tegels brengen.zeer goede service wn krijgen ze van mij de WARME DOUCHE
13-11-2013 15:59:16
www.123sierbestrating.nl

Anthraciet beton tegels

Alles ging perfect : bestelling via website, telefoon voor de levering, levering zelf, prijs/kwaliteit top, echt niks te klagen... Chapeau!
13-11-2013 15:51:55
www.123sierbestrating.nl

Betontegels

Bestrating bij 123sierbestrating besteld omdat ze veel goedkoper waren dan andere bedrijven. Ook is achteraf gebleken dat deze betontegels van betere kwaliteit waren. Enigste minpunt is dat je niet van te voren weet wanneer het bezorgd gaat worden. Dus als ze bellen dat ze onderweg zijn moet je alles laten en snel naar huis.
13-11-2013 15:51:54
www.123sierbestrating.nl

Betontegels

Bestrating bij 123sierbestrating besteld omdat ze veel goedkoper waren dan andere bedrijven. Ook is achteraf gebleken dat deze betontegels van betere kwaliteit waren. Enigste minpunt is dat je niet van te voren weet wanneer het bezorgd gaat worden. Dus als ze bellen dat ze onderweg zijn moet je alles laten en snel naar huis.
13-11-2013 15:38:49
www.123sierbestrating.nl

Vriendelijk te woord gestaan, bestrating binnen drie dagen geleverd en echte A-keus tegels. Kortom super geregeld, blij met onze nieuwe voortuin. In het voorjaar pakken we de achtertuin aan, dus dan zullen we zeker weer bij jullie bestellen! Bedankt!
12-11-2013 21:37:55
www.123sierbestrating.nl

Aan de slag!

Door de snelle levering van de stenen, konden we eerder aan de slag. Complimenten voor 123sierbestrating.nl
12-11-2013 19:09:31
www.123sierbestrating.nl

Wij hebben bij bedrijf stenen besteld
Vooral die prijzen stonden ons erg aan vergeleken bij andere bedrijven. Gewoon A- kwaliteit. Super. En zeer vriendelijk te woordt gestaan aan de telefoon ondanks dat mijn nederlands niet heel goed is
12-11-2013 18:58:25
www.123sierbestrating.nl

Wij hebben bij jullie al onze bestrating gekocht. Wij zijn goed ontvangen in de showroom, er werd echt de tijd voor ons genomen. Nog beter bij ons binnen 3 dagen geleverd. Bedankt
3-11-2013 19:39:41
www.123sierbestrating.nl

Tuin

Door de nieuwe tegels in de tuin is het weer echt genieten.
3-11-2013 19:38:12
www.123sierbestrating.nl

bestrating

Van de zomer bestrating gekocht.
Snel geleverd zonder problemen.
3-11-2013 19:36:39
www.123sierbestrating.nl

service

Bedankt voor de goede service. Perfect geholpen in de showroom kon gewoon in de avond nog terecht.
3-11-2013 19:33:23
www.123sierbestrating.nl

Actie

Hierbij een foto van onze voortuin om mee te doen met de actie.
25-10-2013 17:11:14
www.123sierbestrating.nl

Vijver

Super, de vijver kan vorm gaan krijgen met deze mooie antraciet getrommelde splitrock blokken!
Besteld op zondag, geleverd op dinsdag en alles in orde.
24-10-2013 20:46:37
www.123sierbestrating.nl

Grandioze service en vlotte service

Bestel tegels online, er wordt keurig nagebeld, bezorging volgens afspraak en tegels volgens aanbod op website: conclusie alles 123-TOPPIE
23-10-2013 19:57:30
www.123sierbestrating.nl

Oprit van 60x60x6 tegels

Een paar pakken schitterende tegels gekocht, mooi van uitvoering en maatvast.
Voor een nabestelling stond de chauffeur 's avonds om 9uur te lossen!
Plezierig en correct, alles volgens afspraak, Bedankt !
23-10-2013 16:30:21
www.123sierbestrating.nl

bestrating

Perfecte service en goede levering.
En dat alles voor een lage prijs.
Het ziet er top uit!!
23-10-2013 13:33:12
www.123sierbestrating.nl

123 sierbestrating

De stenen werden vlot geleverd, in goed overleg met de chauffeur . Top service en nu een top terras!
23-10-2013 13:00:27
www.123sierbestrating.nl

Betontegels

Mooie tegels voor een goede prijs!
23-10-2013 12:54:12
www.123sierbestrating.nl

Prachtige bestrating!

Onze tuin is zo opgeknapt met deze mooie stenen. Van jungle naar mooie ruimtelijke tuin.

123sierbestrating bedankt!
20-10-2013 20:14:23
www.123sierbestrating.nl

Levering

Vanmiddag stond ineens de chauffeur met de stenen voor het huis, Gelukkig waren we net thuis op dat moment.
We hebben ze in goede orde ontvangen.
Bedankt voor de snelle en goede service.
Miranda
3-8-2013 12:04:09
www.123sierbestrating.nl

snelle service

Beste 123 sierbestrating,
Ik wil u heel erg bedanken voor de super snelle service en het prettige contact!
De chauffeur was ook werkelijk een top man en erg op de service gericht. Mijn complimenten!!!
Hartelijke groet,
Marlous
29-7-2013 20:48:22
www.123sierbestrating.nl

Levering

Donderdag een bestelling geplaatst vandaag al geleverd dit ondanks de bouwvak echt super .
25-7-2013 13:56:05
www.123sierbestrating.nl

betontegels

Super snelle levering. Afgelopen zondagavond besteld en vanmorgen (donderdag) al binnen. De chauffeur van Kijlstra belde netjes en dacht mee over de plek waar ze het beste konden staan. Hij had zelfs extra tegels mee zonder meerprijs omdat er in de andere verpakking een paar tegels de hoekjes waren afgeknapt. Nu nog in de achtertuin.
17-7-2013 21:38:59
www.123sierbestrating.nl

beton straatstenen voor de voetbalclub, goed bereikbaar, scherpe pijs, snelle levering

voor het buitenterein van onze voetbalvereniging hebben we nieuwe tegels nodig, wij zijn allemaal vrijwilligers die het bestuur van de vereniging in de avonduren moeten regelen..123sierbestrating was om 19.15 nog bereikbaar om onze vragen te beantwoorden (andere waren niet bereikbaar). tegels dus net besteld, en ondanks de hoeveelheid, 1250m2, toch de toezegging dat het voor het weekend geleverd wordt. geen scherpere prijs kunnen vinden op internet..
21-6-2013 17:21:37
www.123sierbestrating.nl

klantvriendelijk

Met informatie nummer gebeld voor wat vragen over betontegels.
Zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen
direct besteld.
9-6-2013 20:46:20
www.123sierbestrating.nl

Foute levering.

Het een en ander besteld waaronder Straksteen antraciet.
Nadat ik de bestelling had gekregen kwam ik er achter dat ik niet de juiste kleur had gekregen.
Direct gebeld volgende dag omgeruild voor de juiste kleur.
jammer wel opgelost.
5-6-2013 8:49:12
www.123sierbestrating.nl

Top leverancier

Wist niet dat het mogelijk was om zo snel en deskundig via een webshop stenen voor onze tuin te bestellen. Goede begeleiding en professioneel advies, zorgden ervoor dat mijn terras aan het water er weer spik en spak erbij ligt.
Hartelijk dank!!!
4-6-2013 20:47:05
www.123sierbestrating.nl

Tuintegels

Via vrienden van ons zijn we bij 123 sierbestrating terecht gekomen. Goede sortering. Wijj waren op zoek naar tegels van 60 x 60. Maar dan wel van minimaal 5 cm dik en in een bruine kleur. Gevonden bij 123 voor een goede prijs. Super.
3-6-2013 21:51:40
www.123sierbestrating.nl

Bestrating

Bij mij is alles volgens afspraak gegaan. Hele snelle levering en blij met het goede advies wat mij gegeven is. Kan het iedereen aanbevelen.
PS. geef de chauffeur een lekker bakkie koffie en hij helpt nog mee de stenen te sjouwen.

Top bedankt
3-6-2013 21:33:36
www.123sierbestrating.nl

H2O tegel

Na heel lang speuren uiteindelijk bij 123sierbestrating beland, en H2O tegels besteld.
Zonder twijfel de goedkoopste die we konden vinden en ook de levering kwam exact op het moment in huis die we wensten.
Als de zon nu ook nog even meewerkt dan gaan we eindelijk genieten van ons terras !
Ben normaal niet iemand die reviews plaatst maar ik was echt heel blij met alles van website tot levering.
3-6-2013 20:52:27
www.123sierbestrating.nl

Bestelling

Overzichtelijke site en gemakkelijke bestel procedure . Bestelling geleverd conform afspraak. Kortom goede service!!
2-6-2013 21:48:51
www.123sierbestrating.nl

Beste 123sierbestrating

Bedankt voor de goede uitleg via de telefoon weet nu wat ik wil en nodig heb.
ga het deze week bestellen.groeten
28-5-2013 21:38:36
www.123sierbestrating.nl

levering

ik had een bestelling geplaatst zou binnen 4 tot 6 dagen geleverd worden helaas!!!
niets gekregen. Na gebeld te hebben volgende dag gekregen.
netjes opgelost Bedankt 123sierbestrating.
28-5-2013 20:42:44
www.123sierbestrating.nl

H2O product

Vorige maand H2O wildverband besteld ligt er nu 3 weken in.
Ziet er echt strak uit geen uitbloei.
27-5-2013 20:28:50
www.123sierbestrating.nl

Levering

30 meter sierbestrating besteld waalformaat snel geleverd en redelijke transportkosten.
23-5-2013 13:53:01
www.123sierbestrating.nl

Mooie overzichtelijke site ook leuk de sfeerfoto's bij de producten.
geeft een goed beeld wat mogelijk is.
23-5-2013 13:46:31
www.123sierbestrating.nl

site

mooie site overzichtelijk makkelijk te vinden wat je zoekt.
22-5-2013 23:30:04
www.123sierbestrating.nl

tuintegels

Snelle levering, en zeer lage prijzen vergeleken met andere sites
21-5-2013 14:52:21
www.123sierbestrating.nl

Site

Mooi en overzichtelijke website, thumbs up
14-5-2013 16:51:40
www.123sierbestrating.nl

grind

Ik had 3 zakken grind besteld binnen 4 dagen geleverd op de juiste plek super bedankt!
9-5-2013 4:08:02
www.123sierbestrating.nl

Goede prijs, snel geleverd geen gedoe.
9-5-2013 3:56:04
www.123sierbestrating.nl

Levering

Mijn ervaring is positief!! Snelle levering Vriendelijke chauffeur.
9-5-2013 3:52:25
www.123sierbestrating.nl

duidelijke telefonische uitleg bij navraag en snelle levering en nette aankondiging van moment van levering.
Zeer tevreden.
9-5-2013 3:47:23
www.123sierbestrating.nl

site

Mooie site makkelijk te navigeren de bestelling is goed afgehandeld en mooi op tijd geleverd.
  Schrijf een review

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt 123sierbestrating.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top