9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 12
  • 12
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Getrommelde bestrating dikformaat

      Bestel getrommelde bestrating dikformaat bij 123Sierbestrating. Laagste prijsgarantie op alle producten -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-12 van 12
      Sorteer op:
      1-12 van 12
      Producten per pagina:

      Getrommelde bestrating dikformaat

      U zoekt gezelligheid. De authentieke sfeer van een Italiaans terras of een Franse bistro in het oude centrum. Maar dan in uw eigen tuin. Onze getrommelde bestrating in dikformaat sluit precies aan bij die wens. Dankzij de elegante smalle vorm en de warme en rijke kleuren van onze stenen waant u zich in mediterrane sferen.

      Getrommelde bestrating in dikformaat voor warme sfeer

      Elke dag vakantie, dat is ondenkbaar. Maar iedere dag genieten van uw tuin, dat is een stuk eenvoudiger te realiseren. Een mooie tuin begint bij een fijn terras. De plek waar u ‘s ochtends uw kopje koffie drinkt, in het weekend de krant leest en ‘s avonds een glas wijn drinkt na een heerlijke maaltijd. Goede bestrating legt de basis voor uw droomterras. Met stijlvolle beplanting maakt u uw ideale tuin helemaal af. Ziet u zichzelf al zitten?

      Eindeloos variëren met legpatronen

      Onze getrommelde bestrating in dikformaat geeft niet alleen een warme en gezellige sfeer,maar biedt u bovendien de mogelijkheid om uw terras helemaal naar uw eigen smaak vormen. De variatie in legpatronen is eindeloos. Denkt u aan een visgraatmotief of een rond terras. Wanneer u een ruime of diepe tuin heeft, legt u met onze getrommelde bestrating in dikformaat mooie kronkelende paadjes aan die leiden naar een leuk zitje achterin de tuin. Door wat extra stenen in dikformaat op te metselen maakt u eenvoudig mooie borders vol bloeiende wilde planten die zorgen dat er om iedere hoek een nieuwe verrassing ligt.

      Getrommelde bestrating: sterk en elegant

      Onze getrommelde bestrating in dikformaat heeft de kracht van beton en het uiterlijk van een karakteristieke natuursteen. De stenen draaien na het afbakken rond in een trommel,waardoor er kleine hoekjes afschaven. Zo ontstaat er een heel natuurlijke look. Een goudencombinatie, want onze getrommelde bestrating is ijzersterk, kleurvast en heeft een zeer lange levensduur.

      Ruime keuze in getrommelde bestrating in dikformaat

      nze getrommelde bestrating in dikformaat wordt geleverd door Excluton en Kijlstra. Beide bedrijven zijn hoogwaardige producenten van bestratingsmaterialen. Tuintegels en getrommelde bestrating zijn al vele jaren een specialiteit van beide bedrijven. Met de keuze voor getrommelde bestrating in dikformaat kiest u altijd voor kwaliteit én een milieuvriendelijke productie. Wilt u gericht advies over de aanschaf en verwerking van onze getrommelde bestrating in dikformaat? Onze productspecialisten helpen u graag om tot de beste keuze te komen.Liever direct bestellen? Kies dan één van de vele kleuren getrommelde bestrating in dikformaat in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 5/7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)