9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 3
  • 3
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Getrommelde bestrating 20x20 cm

      Bestel getrommelde bestrating 20×20 cm bij 123Sierbestrating. Laagste prijsgarantie op alle producten -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-3 van 3
      Sorteer op:
      1-3 van 3
      Producten per pagina:

      Getrommelde bestrating 20x20cm

      Zoekt u een eigentijdse steen met een knipoog naar de klassieke look? Dan is onze getrommelde bestrating van 20x20cm voor u de beste keuze. Het diepgekleurde uiterlijk, dat zo karakteristiek is voor getrommelde bestrating, staat in contrast met de moderne vierkante vorm. Hierdoor ontstaat een combinatie waar u echt alle kanten mee op kunt.

      Stijlvolle getrommelde bestrating van 20x20cm

      Stijlvolle getrommelde bestrating van 20x20cm U wilt wel een moderne tuin, maar strak en industrieel, dat hoeft voor u dan weer niet. Een tuin die voldoet aan de wensen van nu, maar die tegelijkertijd wél warmte en sfeer uitstraalt. Met onze getrommelde bestrating van 20x20cm slaat u de spijker op z’n kop. De minimale vormverschillen van de stenen en de diepe, warme kleuren geven uw terras, pad of oprit een authentieke uitstraling. Door de vierkante vorm wordt het nooit té klassiek, zeker niet wanneer u kiest voor een steen in grijs, zwart of antraciet. Zo vindt u de perfecte middenweg tussen industrieel en klassiek.

      Combineren van getrommelde bestrating in kleur en vorm

      Om uw tuin nog meer naar uw eigen wensen te vormen, is het een creatief idee om onze getrommelde bestrating 20×20 cm te combineren. Onze antraciete steen kleurt bijvoorbeeld prachtig bij onze grijs met zwart getrommelde abbeystones. Zo markeert u de randen van de paden of borders of maakt u mooie kleurvlakken voor bloembakken of het terras. Ook het combineren van verschillende afmetingen geeft een verrassend effect. De mogelijkheden zijn eindeloos.

      Hoge kwaliteit getrommelde bestrating van 20x20cm

      Onze getrommelde bestrating van 20x20cm is afkomstig van de firma Kijlstra en de firma Excluton. Een hoge kwaliteit is daarmee een garantie, want beide bedrijven hebben jarenlange ervaring in het duurzaam ontwikkelen van tegels, klinkers, stenen en sierbestrating. Hierbij denken zij niet alleen aan u als klant, maar houden ze ook rekening met het milieu. Zo blijft u genieten van het groen in uw tuin en het groen in uw leefomgeving. Wilt u meer weten over onze getrommelde bestrating van 20x20cm? Onze productspecialisten beantwoorden al uw vragen en denken graag met u mee over de juiste keuze voor uw terras, pad of oprit. Liever direct bestellen? Kies dan uw favoriete bestrating in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 5/7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)