9,0 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Menu
Scroll voor meer
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Tegelkleur
  Materiaal
  A-Kwaliteit
  • 3
  • 3
  Merk
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Maat
  Dikte
  Soort tegel
  Geschikt voor oprit
  Met facet
  Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
  Met relief
  Lengte
   Maat
    Hoogte
     Dikte staanders

      Getrommelde bestrating 15x15 cm

      Bestel getrommelde bestrating 15×15 bij 123Sierbestrating. Laagste prijsgarantie op alle producten -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

      1-3 van 3
      Sorteer op:
      1-3 van 3
      Producten per pagina:

      Getrommelde bestrating 15 x 15 cm

      Romantisch en klassiek: dat typeert onze getrommelde bestrating van 15 x 15 cm. Een kleine, elegante steen in warme kleurschakeringen die perfect past binnen een tuin met borders vol prachtig bloeiende planten, slingerende paadjes en een gezellig terras.

      Charmante getrommelde bestrating van 15 x 15 cm

      Onze getrommelde bestrating van 15 x 15 cm brengt het beste van twee werelden samen. De kwaliteit van een nieuwe en duurzame steen gecombineerd met de rustieke uitstraling van vroeger, toen het prachtig gevlamde uiterlijk van deze bestrating ontstond door temperatuurverschillen bij het afbakken van de stenen. De houtgestookte oven is inmiddels verruild voor een moderne techniek die garant staat voor een lange levensduur van uw bestrating. Door de stenen te trommelen ontstaat er een charmante en karakteristieke steen, zowel in kleur als vorm, die voldoet aan de eisen van nu.

      Idyllisch sfeerbeeld met getrommelde bestrating

      Een terras, pad en oprit in dezelfde stijl? Onze getrommelde bestrating van 15 x 15 cm is breed toepasbaar. Zo trekt u de stijl van uw tuin helemaal door. De warme kleuren van de steen en de kleine verschillen in vorm en textuur zetten meteen een idyllisch sfeerbeeld neer. Natuurlijk kunt u de verschillende maten van onze getrommelde bestrating ook combineren voor een unieke uitstraling van uw tuin.

      Jarenlang plezier van uw pad, oprit of terras

      Een groot voordeel van onze getrommelde bestrating van 15 x 15 cm is dat u deze kunt aantrillen. Dit zorgt voor meer samenhang, zodat uw stenen mooi aansluiten. Uw pad, terras of oprit is zo veel steviger. Het aantrillen verdeelt de druk op de stenen waardoor uw stenen niet verzakken. Zo heeft u jarenlang plezier van uw pad, terras of oprit.

      Duurzame getrommelde bestrating

      Onze getrommelde bestrating van 15 x 15 cm is afkomstig van de firma Kijlstra, marktleider van bestratingsproducten in Nederland. Kijlstra heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige bestratingsproducten, waardoor u altijd kiest voor kwaliteit. Daarnaast kiest u met de getrommelde bestrating van Kijlstra voor een duurzaam product. Kijlstra beschikt over het Dubo-keurmerk en besteedt veel aandacht aan een milieuvriendelijke ontwikkeling en productie van hun tuintegels, getrommelde bestrating en strakke bestrating. Wilt u meer weten over de keuze voor getrommelde bestrating of heeft u advies nodig voor uw tuin, pad of oprit? Onze productspecialisten denken graag met u mee. Liever direct bestellen? Kies de door u gewenste getrommelde bestrating van 15 x 15 cm in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u af.

      Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
      Back Save & Share Cart
      Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
      Your cart email sent successfully :)