9.1 op Kiyoh
Gratis transport vanaf €800,-
Directe levering
Categorieën
Klik op 1 van de Categorieën om het aantal getoonde producten te verlagen
  Filter:
  Kleur
  A-Kwaliteit
  Al onze producten zijn A Kwaliteit. Producten met 5 sterren zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast.
  • 7
  • 7
  Merk
  Dit is de leverancier van het product.
  Bestel van hetzelfde merk om dubbele verzendkosten te voorkomen.
  Formaten
   Maat
   Dikte
   Soort tegel
   Met facet
   Dit betekent dat er een afschuining aan de rand van de tegel of steen zit
   Met relief

   60 plus tegels wildverband

   Bestel 60 plus tegels wildverband bij 123Sierbestrating. Op alle producten geldt een laagste prijsgarantie -> elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

   1-7 van 7
   Sorteer op:
   1-7 van 7
   Producten per pagina:

   60 plus tegels wildverband

   Een uniek en modern terras in een royale steen die ook nog eens aan alle eisen van nu voldoet? Is dat niet een beetje teveel gevraagd? Nee, zeggen wij. Kijk maar eens naar onze 60 plus tegels in wildverband. Een uniek legpatroon, hoogwaardige kwaliteit en prettig voetcomfort. Deze steen heeft alles wat u zoekt.

   Vuilwerende toplaag

   Zelfs over het onderhoud van onze 60 plus tegels in wildverband hoeft u zich geen zorgen te maken. De steen beschikt over een speciale toplaag. Deze toplaag is vuilwerend en zorgt dat algen en mos zich minder aan de steen hechten.Dat betekent: niet schrobben of boenen, maar in het voorjaar behandelen met algen verwijderaar en af en toe een keer afspoelen met de tuinslang, dat is ruim voldoende. Een geruststellend idee die zoekt naar de mooiste tegel met het minste onderhoud.

   Speciale borstelbewerking

   Onze 60 plus tegels in wildverband prikkelen al uw zintuigen. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar voelen ook heel comfortabel aan. De term ‘soft comfort’ is gebaseerd op de heerlijke zachte bovenlaag die door een speciale borstelbewerking heel vlak is gemaakt. Tegelijkertijd, en dit is heel bijzonder, is de toplaag stroef gemaakt, zodat u niet uitglijdt als er water op de stenen ligt. Dit maakt buitenspelen in het zwembadje of over het terras lopen bij regen een stuk prettiger.

   Duurzame 60 plus tegel in wildverband

   Excluton is de producent van onze 60 plus tegels in wildverband. Dat betekent voor u:kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Excluton is marktleider op het gebied van betonproducten in Nederland en staat garant voor een duurzame tegel. Een lange levensduur én een milieuvriendelijke productie levert Excluton een productcertificaat op zilverniveau op. Zo kiest u het beste voor u én voor de wereld om u heen. Heeft u vragen over onze 60 plus tegels van 60 x 60cm? Onze productspecialisten staan u graag te woord. Liever direct bestellen? Kies dan uw favoriete 60 plus tegel in onze webshop. Wij leveren uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u af.

   Save & Share Cart
   Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
   Back Save & Share Cart
   Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
   Your cart email sent successfully :)